Здравейте, предстои поредния ремонт по възтановяването на моето Паджеро. След летните излети по планините "натоварени стабилно", вече забелязвам, че задницата е поклекнала. На жироскопа също показва леко изкачване. Паджерото е 2/ 2.5тди дълга база. Интересува ме какви пружини да сложа за да бъдат и малко по - твърди, а защо не и по - високи. Знам, че се слагат от Патрол, но за мен от дълга база ли трябва да са, за да отговарят на теглото на дажипа..? Най - добре ще е да сложа един комплект на TJM или някои други, ама за сега не става... Или пък "Крънски" но незнам дали ще могат да изчислят с колко точно да са по -твърди, да нестане пък каруца..?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Окачване Паджеро 2
Свий
X
-
От: Окачване Паджеро 2
В завода в с.Крън ми изчисляваха пружини за три джипа и смея да твърдя, че си разбират от работата!В момента съм с такива на "Спорта" ... държи се прекрасно!Първоначално публикуван от DJIGATA86 Преглед на мнениеЗдравейте, предстои поредния ремонт по възтановяването на моето Паджеро. След летните излети по планините "натоварени стабилно", вече забелязвам, че задницата е поклекнала. На жироскопа също показва леко изкачване. Паджерото е 2/ 2.5тди дълга база. Интересува ме какви пружини да сложа за да бъдат и малко по - твърди, а защо не и по - високи. Знам, че се слагат от Патрол, но за мен от дълга база ли трябва да са, за да отговарят на теглото на дажипа..? Най - добре ще е да сложа един комплект на TJM или някои други, ама за сега не става... Или пък "Крънски" но незнам дали ще могат да изчислят с колко точно да са по -твърди, да нестане пък каруца..?
Поздрави.
-
Благодаря! Ако някой знае нещо относно патролските пружини "модел, размери...т.н.т." да казва.
А относно тази марка окачване:
Pro Comp
, някакви мнения имате ли, да ли ще е свястна..? Защото са на доста приемливи цени!
Коментар
-
Да да вярно е аз имам пътрулски още.Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеКачеството отговаря на цената.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар