Здравейте, предстои поредния ремонт по възтановяването на моето Паджеро. След летните излети по планините "натоварени стабилно", вече забелязвам, че задницата е поклекнала. На жироскопа също показва леко изкачване. Паджерото е 2/ 2.5тди дълга база. Интересува ме какви пружини да сложа за да бъдат и малко по - твърди, а защо не и по - високи. Знам, че се слагат от Патрол, но за мен от дълга база ли трябва да са, за да отговарят на теглото на дажипа..? Най - добре ще е да сложа един комплект на TJM или някои други, ама за сега не става... Или пък "Крънски" но незнам дали ще могат да изчислят с колко точно да са по -твърди, да нестане пък каруца..?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Окачване Паджеро 2
Свий
X
-
От: Окачване Паджеро 2
Първоначално публикуван от DJIGATA86 Преглед на мнениеЗдравейте, предстои поредния ремонт по възтановяването на моето Паджеро. След летните излети по планините "натоварени стабилно", вече забелязвам, че задницата е поклекнала. На жироскопа също показва леко изкачване. Паджерото е 2/ 2.5тди дълга база. Интересува ме какви пружини да сложа за да бъдат и малко по - твърди, а защо не и по - високи. Знам, че се слагат от Патрол, но за мен от дълга база ли трябва да са, за да отговарят на теглото на дажипа..? Най - добре ще е да сложа един комплект на TJM или някои други, ама за сега не става... Или пък "Крънски" но незнам дали ще могат да изчислят с колко точно да са по -твърди, да нестане пък каруца..?
Поздрави.
-
Благодаря! Ако някой знае нещо относно патролските пружини "модел, размери...т.н.т." да казва.
А относно тази марка окачване:
Pro Comp
, някакви мнения имате ли, да ли ще е свястна..? Защото са на доста приемливи цени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеКачеството отговаря на цената.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар