Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджерото загрява

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Паджерото загрява

Логично-една тенджера,като я захлупиш и...почва да кипи.От това ги прегряват тея двигатели.
    Айде ся вече може да даваш газ душманската..
    [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
    Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

ТЦ
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Босс ... ти хубаво викаш "Тц", ама заради прецакана капачка лично съм увисвал насред магистралата. На всичко отгоре беше лято и чист късмет, че погледнах стрелката на температурата, преди да е подминала червеното. Още по-голям късмет, че отзад в багажника се търкаляше една туба с 10 литра вода. След дъъъъъъъъъълго прибиране до дома (40км за 4 часа, с междинна спирка в Чирпан за покупка на още 2 туби с вода ), освен капачката се наложи да сменя и радиатора, че тръбичките бяха придобили любопитна форма. Все още се търкаля накъде из гаража, мога да демонстрирам. Вярно, не е Паджеро а по-дребно Мицубиши, но както и да е.

Това с промивката с оцет също е добра идея - виждал съм радиатор останал само с 4 (четири) отпушени тръбички, даже май пусках преди 2-3 години снимки някъде из форума. На място работи (ама то колко ли зор вижда да работи на място), но а си дал газ, а е кипнала системата.

Дано се е разминало само с проблемите по радиатор/капачка и да не го е отнесло нещо друго покрай тях...
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Аз на кое викам ТЦ?На логиката,че като захлупиш една тенджера завира ли?Капачката какво ти дава?

ЧЕ за това ги прегряват тия джипове...... а по темата седи и гледай мача
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X