Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Размисли относно Паджеро II 3.5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Размисли относно Паджеро II 3.5

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
    В мобилето пише за едно че е газифицирано, но явно си е проблем. То и автомата е задължителен ако е десен волан. Та май отиваме на късо с автомат. Няма да вози като дългото, но дано не друса много. Принципно този двигател има ли по сериозни болежки?
    При мен за две години каране освен кабели, свещи и гарнитура на капака на клапаните, друго не е пипано.
    Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
    0878226696; 0876927507

Коментар

имам за продаване едно 3.0 - пиши на личен

Коментар

В мобилето пише за едно че е газифицирано, ..
        То, че става става, ама почва да работи само на газ. Четете! http://www.offroad-bulgaria.com/show...28#post1786928
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

По-горе беше казано доста ясно
          Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
          Не всички двигатели 3,5 на Паджерото са ГДИ и се газират безпроблемно.
          а ние пак се връщаме в позиция
          Това за газта не бях се замислял. Ако всички са ГДИ с проблемно газифициране, малко променя нещата. Варианта с 3.0 с газ е добър, но целта е повече мощност.
          Y61

Коментар

Има и 3.5 MIVEC...казва се EVO, и е само 280коня,става и на газ )))

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
              Има и 3.5 MIVEC...казва се EVO, и е само 280коня,става и на газ )))
              Е, тук вече излитаме
              Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
              0878226696; 0876927507

Коментар

Има паджера които не са ГДИ мойто е 3.5 208 к.с и не е ГДИ с газов инжекцион е и си работи перфектно !
                Последно редактирано от offroad__kn; 06-11-12, 23:50.

Коментар

Я да използвам аз темата да наместя малко въпроси и аз:
                  Предистория – Тука в Америка и по специално моя автомобилен щат ,по някаква причина паджерото цената му е релативно ниска.Тука се води Монтеро естествено . Няма много предалгане , в смисъл има малко обяви но цената на П2 и тук там на некое П3 е 5к до 8к... нещо ото сорта. На вид са запазени но са не по 200 000км и от сорта. Друг мотор освен 3,5 досега не съм видял на обява.
                  1-предполагам тия дето са в БГ се карат на газ ,но все пак някои не го ли е пробвал на бензин –да сподели разхода.Моля без съвети –бе то при тебе бензина е без пари и т.н .... аз си имам някаква граница над която не бих отишъл отделно на ден имам поне 100км (50-60-70мили)
                  2-Не ми трябва за ОФФ –трябва ми за зимата щото тука е студ и като замръзне става поледица и стават един побутвания,подпирания при спиране.....По ринцип тука дето съм чел писанията 3,5 е много здраво но като статистика - до къде му стигат ресурсите на такова возило?

Коментар

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
                    Я да използвам аз темата да наместя малко въпроси и аз:
                    ..
                    За разхода Тук. За ресурса: Проблема на Паджеро не е двигател, а ръжда (по рамата най-често). Всичко друго се ремонтира спокойно.
                    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                      За разхода Тук. За ресурса: Проблема на Паджеро не е двигател, а ръжда (по рамата най-често). Всичко друго се ремонтира спокойно.
                      Ами огледах табличката - за мое съжаление има само няколко колеги с 3,5 но все пак дава накяква насока ....
                      Относно ремонтите- ......не се плаша и досега много малко неща ми са се опанали - и тях сам преборвал ...както и да е - проблема е че тука дето сам аз не става ремонта като в БГ - на улицата или някъде си ... а в сервиза е хем скъпо хем некачествено в общия случаи . - просто системата е друга.
                      Знам отлично че няма как стара кола да не и се пипне нещо - проучването ми е какво е това ....

Коментар

Привет,
                        на въпроса .. доскоро гледах разни варианти (знаеш на какво се спрях в крайна сметка). Даже гледах едно по-старо 2001 и едно Монтеро ЛТД 2003 на 170к. 3,5 (или 3,8 беше ).. но се метнах на другото Мицубиши. И тук не са много популярни (за ралика от Аутлендърите), но иначе си е мнооотго свястна машина според първите ми впечатления. След като не ти трябва за сериозен оф- ... AWD си е приемливо, както и според инфото в нета, разхода е по-нисък спрямо Монтерото. Фактът, че от 2005 до 2011 почти тищо не е променено в модела - за мен говори доста, както и 10 -годишната гаранция. Има динамиката почти на спортен автомобил ! Има един много приличен в Келона. Успех в избора!
                        Последно редактирано от Slick; 08-11-12, 19:47.

Коментар

Здр Slick ,
                          благодаря за съвета но пък такива като твоите пък са бялата лястовица в моя регион ....то Монтеровците са я има 10 на месец -я не ....

Коментар

Мчи то мойто се оказва че е чист наджипен Талант ... AWD на платформа на Галант с моторетка на Еклипс.
                            И тук се брОиме на пръсти такива екземпляри (майтапа е че в сградата където работи жена ми има 20-ина офиса и там сега са се събрали три такива на паркинга). Хем като говорихме, че бягам от екзотика ... а то кво стана !? Ма като ни хареса и на двамата, какво да правим.
                            А при вас трябва да има повече - нЪл ги удурдисват ... сглобяват де в Нормал, Илинойс. Дано аз да съм нормал че си купих таквоз чудо, но за момента хич не съжалявам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X