Здравейте нов съм във форума. От 2010г. имам Паджеро 2 2,5 tds произведен 1997г. Ползвам го основно през есенно-зимния сезон, като пътувам всяка седмица около 130 км. по асфалт/в повечето случай на сняг/. Много рядко го карам по черни пътища. Когато ми го докараха с автовоз от Австрия имаше счупен автоматичен хъб. След дълго търсене на такъв същия се оказа, че не мога да намеря. Тогава се свързах по телефона с един склад за авточасти втора употреба от който ми изпратиха два хъба/по точно мисля че не са хъбове, а капачки който се слагат на модел със СУПЕР СЕЛЕКТ/. Миналата зима в много голям сняг ми се наложи да включа 4х4, но започна да се чува едно стържене от пред, при увеличаване на скороста това стържене се увеличаваше, по точно колкото повече обороти толкова по бързо стърже. Изключих 4х4 и стърженето изчезна. Тъй като есенно-зимният сезон отново наближава въпросът ми е от какво може да се получи това стържене. ВЪОБЩЕ ДОПУСТИМО ЛИ Е ДА СЕ ЗАМЕНЯТ АВТОМАТИЧНИ ХЪБОВЕ С КАПАЧКИ.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Паджеро 2 - AUTO FREE HUB
Свий
X
-
От: Паджеро 2 - AUTO FREE HUB
Първоначално публикуван от mitcoo Преглед на мнениеВЪОБЩЕ ДОПУСТИМО ЛИ Е ДА СЕ ЗАМЕНЯТ АВТОМАТИЧНИ ХЪБОВЕ С КАПАЧКИ.
-
Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнениеП 2 с автоматичен хъб ?Я качи снимка да ги видим, защото аз не знам паджерото да е с такива.
На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Суперселект няма хъбове. Предните полуоски са постоянно зацепени заради междуосовия диф. При нормалната раздатка с веригата на предните полуоски си има хъбове. Повечето са автоматични. На трите пажерота, които съм имал досега са били автоматични.На сърбела майката му е чесането.
Коментар
-
Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеСуперселект раздатка се води нещо като ''екстра''по-простата е с верига, която при зор се разтяга и прескача
Коментар
-
Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнениеП 2 с автоматичен хъб ?Я качи снимка да ги видим, защото аз не знам паджерото да е с такива.
Тези които са part-time са с такива
HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX
Коментар
-
Първоначално публикуван от tihony Преглед на мнениеФабрично - Не, афтър маркет - Да !
Коментар
-
Първоначално публикуван от tihony Преглед на мнение
[ATTACH=CONFIG]507907[/ATTACH]На сърбела майката му е чесането.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар