Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi pajero sport - налягане на масло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mitsubishi pajero sport - налягане на масло

Благодаря! Тези дни ще мине на сервиз. Надявам се да отстраня проблема.

Коментар

Автомобила е в сервиз, но преди да се подмени датчика, ще се наложи и подмяна на малко гарнитури и семеринги. Попротече на топлото време.

Коментар

за да не отварям нова тема, ще пиша тук.От 2 дни съм горд дибственик на Пажеро Спорт 3.0 170hp автомат 2000г.Работи като часовник мотора, тихо и равномерно, без излишни шумове и дизбаланс, изминах близо 400км по магистралата със скорост от около 140км(няма проблеми с тягата). Но на един баир близо до вкъщи ми светна червената лампа за маслото за около 5-10 секунди, а карах бавно.След 20-тина километра, го направи пак.Температурата заковава малко под средата, не надува маркучи.Проверих маслото днес сутринта на студен двигател и то е на минимума.Маслото е MOTUL SAE 10W40.Не пуши сиво, не кади, няма течове и според продавача, а и според бележките е сменено преди около 4000км.Та въпросът ми е дали трябва да се притеснявам за по-сериозни проблеми, или мога вече да се успокоя.Колата е голяма като камион и много й се радвам, но тази лампа ме стряска.Днес пак присветна, без да загрява темп., а двигателя все така работи като часовник, жужи си като пчеличка.Не съм й доливал масло, че днес е неделя и няма от къде да й купя същата марка, но по-късно мисля да й взема нещо да долея, макар и различна марка , но същата спецификация.Колеги моля за мнение по въпроса, да знам колко да се плаша... Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2016-06-11-09-14-46.jpg
Прегледи:1
Размер:64.3 КБ
ID:5718436Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2016-06-11-09-14-46.jpg
Прегледи:1
Размер:64.3 КБ
ID:5718436

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X