дравейте незнам дали това е проблем но мене ме притеснява че след като смених старото масло,сложих добавка за почистване на двигателя,след което сложих новото масло а то е repsol 15/40 и манометара който ми показва налягането на маслото ми показва 2,а сас старото масло elf ми даржеше около 3 и малко...според вас дали е от маслото защото ми се вижда по рядко от предишното...на какво може да се далжи тва...благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Mitsubishi pajero sport - налягане на масло
Свий
X
-
От: Mitsubishi padjero sport - налягане на масло
Ако е по-стар автомобилът, обикновено се раздрънква двигателя и има по-малко съпротивление като минава маслото. Затова е проличало като си сложил по-рядко масло, което минава по-лесно от по-плътното (пък и си прочистил двигателя) - създава се по-малко налягане.
-
От: Mitsubishi pajero sport - налягане на масло
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеАко с мнението си мога да успокоя колегата ..........Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
за да не отваряме само излишни теми ще питам тук къде на Паджеро Спорт се завива датчикът за налягане на маслото,понеже аз искам да сложа на моето Паджеро но не знам къде се слага?Mitsubishi Pajero 2.5TD 1996 къса база
0883 39 72 04
Коментар
-
Здравейте, и аз имам проблем с налягането на маслото, откакто затънах в една кал налягането ми показва ниски стойности от време на време, но от днес стои на нула. Дали е проблем в датчика, при положение че двигателя работи отлично и има масло малко над максимума на щеката? Чуда се до ходя ли в сервиз, при положение че повечето коли нямат такъв индикатор и няма друг признак за проблем.
Коментар
-
Това че има масло в картера не значи че има налягане, не карай колата докато не се увериш че има мазане! Много вероятно да е от датчика щом си я топил в калта но може и да не е той...само стрелка ли имаш, лампа има ли ?ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250
Коментар
-
Само стрелка, лампа за налягането не знам да има. Все пак ми се наложи да покарам днес и по едно време стрелката взе да показва нормално налягане, след това пак падна. Колата не загрява повече от нормално дори по черни пътища, май ще е датчика.
Коментар
-
Първоначално публикуван от panhead Преглед на мнениеЗдравейте! Да запитам: неработещ датчик за налягането при Pajero Sport често срещан проблем ли е?
Вероятно става някакво ел. претоварване защото освен датчика при мен е изгоряла и лампата за налягането на маслото.
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар