Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi Endeavor 3.8 V6 AWD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mitsubishi Endeavor 3.8 V6 AWD

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
    Малко ъпдейт. Моторетката ми беше с 5W20, но минерално - слагано от тъпия дилър. .. и така два пъти
    Малко ми го ядеше и в крайна сметка си сложих Кастрол Едж 5W20 пълна синтетика. За момента не съм установил загуби
    Според мен дали поради това, а и дали поради по-добрия маслен филтър старта сутрин е по-добър.
    Горивото в града продължава да върти 14 а извън е към 10 и половина. Повдигача не се чува .. освен съвсем леко и то при старта. Ще трябва да погледна аксесоарните ремъци, тъй като на студено ми присвирва в първата секунда като запаля.
    Внимаваи с каишите... звучи тривиално но не винаги е .
    В зависимост от това какво върти - някои случаи е по добре да свирне отколкото да е натегнато и после да сменяш някои лагер или нещо от сорта.

Коментар

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
      Внимаваи с каишите... звучи тривиално но не винаги е .
      В зависимост от това какво върти - някои случаи е по добре да свирне отколкото да е натегнато и после да сменяш някои лагер или нещо от сорта.
      Слушам и изпълнявам ! Ама ще почака докат метна патериците, че така някак си не се виждам да вися кат прани гащи на коша и да му опъвам каишите или да гледам кво ми подсвирва сутрин. Инак и мен ме дразни - спор да няма.

Коментар

Да си похваля моето гардже ... малко се водихме на разходка из Западните щати. Равносметка от пътуването - 4000 км за осем дни. Впечатления - отлично поведение на пътя .. (110 - 130 км) с часове по магистралата. Разхода не съм го смятал точно. Но по груба сметка 10.5 - 11 с климатик. Долях към 200- 250 мл синтетика. Нито веднъж не съм се почувствал уморен от пътя.

Коментар

Едно линкче (краднато от Паджеровода) за тъсене на кодове на части за Ендевър

http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/...5UTefGqBGgindk=

Коментар

днес ми се наложи да сменя единия лагер - заден. Върви комплект с главината - ако някой му е интересно - имам снимки на процедурата.

Коментар

http://www.flickr.com/photos/kkostov...57638102210514

Коментар

Забравих да добавя, че си сложих е ето тези продукти при смяната на маслата в раздатка и дифове преди времи.
                (и да не ми се изгуби линкчето)
                http://www.lubegard.com/~/C-112/LUBEGARD+Automatic+Transmission+Fluid+Protectant

Коментар

оказва се че някои от скоростните кутии имат два вида детки болести.
                  При някои не се появяват грам, при други (на печелившите - честито) и двата... две седмици след гаранцията.
                  Ако на някой му е инетерно - да пита. Слагам инфото само за сведение за модела.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X