Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Номера на двигателя на Паджеро 3

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Номера на двигателя на Паджеро 3

Здравейте колеги, преди някоко дни смених старото Паджеро 2 с Паджеро 3, 3.2 DID автомат дълга база 2001-ва година. Предстои ми регистрация в КАТ и нещо не мога да открия номера на двигателя. Ползвах търсачката на форума и тази на Гугъл и извадих ръководства за ремонт на руски, английски и като че ли на испански, но там просто са дадени едни схеми и нищо повече. Аз ли не гледам правилно или трябва да се разглоби половината джип за да де види номера на двигателя. Свалих пластмасовата кора и отново нищо. Гледах го отдолу на канал и там нищо. На схемата дето имам се вижда,че трябва да се намира от ляво на блока, но аз нещо не го виждам. Някой който е регистрирал такава машина да помага, че в КАТще се изгаврят с мен да си го търся сам и да им го покажа, както се случи и с предишния ми джип. Е поне този път ще си зная и няма да се обличам в официални дрехи

От: Номера на двигателя на Паджеро 3

Първоначално публикуван от ukelichko Преглед на мнение
    На схемата дето имам се вижда,че трябва да се намира от ляво на блока, но аз нещо не го виждам.
    Там трябва да е.

Коментар

Да, тази схема намерих и аз, но само със сваляне на кората не може да се види. В местния КАТ имат една лампа, вързана на една пръчка и едно огледало вързано на стоманена тел, което си е първобитна работа. Над номера има доста детайли, които пречат да се види с изброените средства. Някой който е регистрирал таква машина да сподели информация. Аз не можах да видя номера само с махане на пластмасовата кора, фенрче и огледало, като това на КАТ( даже малко малко по-модерно). От опита с предишното Паджеро 2-ка и номера на рамата, както и с едно БМВ Е46, на което никой така и не намери номера на двигателя при регистрацията, чувствам че ми предстоят едни проблеми......

Коментар

Първоначално публикуван от ukelichko Преглед на мнение
        .......
        . Някой ........... да помага, .........
        От къде си бре? Ако си от София се обади.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X