Здравейте колеги, преди някоко дни смених старото Паджеро 2 с Паджеро 3, 3.2 DID автомат дълга база 2001-ва година. Предстои ми регистрация в КАТ и нещо не мога да открия номера на двигателя. Ползвах търсачката на форума и тази на Гугъл и извадих ръководства за ремонт на руски, английски и като че ли на испански, но там просто са дадени едни схеми и нищо повече. Аз ли не гледам правилно или трябва да се разглоби половината джип за да де види номера на двигателя. Свалих пластмасовата кора и отново нищо. Гледах го отдолу на канал и там нищо. На схемата дето имам се вижда,че трябва да се намира от ляво на блока, но аз нещо не го виждам. Някой който е регистрирал такава машина да помага, че в КАТще се изгаврят с мен да си го търся сам и да им го покажа, както се случи и с предишния ми джип. Е поне този път ще си зная и няма да се обличам в официални дрехи
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Номера на двигателя на Паджеро 3
Свий
X
-
От: Номера на двигателя на Паджеро 3
Там трябва да е.Първоначално публикуван от ukelichko Преглед на мнениеНа схемата дето имам се вижда,че трябва да се намира от ляво на блока, но аз нещо не го виждам.
-
Да, тази схема намерих и аз, но само със сваляне на кората не може да се види. В местния КАТ имат една лампа, вързана на една пръчка и едно огледало вързано на стоманена тел, което си е първобитна работа. Над номера има доста детайли, които пречат да се види с изброените средства. Някой който е регистрирал таква машина да сподели информация. Аз не можах да видя номера само с махане на пластмасовата кора, фенрче и огледало, като това на КАТ( даже малко малко по-модерно). От опита с предишното Паджеро 2-ка и номера на рамата, както и с едно БМВ Е46, на което никой така и не намери номера на двигателя при регистрацията, чувствам че ми предстоят едни проблеми......
Коментар
-
От къде си бре? Ако си от София се обади.Първоначално публикуван от ukelichko Преглед на мнение.......
. Някой ........... да помага, .........Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар