Обява

Свий
Няма добавени обяви.

mitsubishi pajero 2.8 tdi exceed

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: mitsubishi pajero 2.8 tdi exceed

Абе и аз ползвам такива, ама опират в тавана - дори с всички магии, дето им правих, са на милимунда от тавана.
    Верно, че товарите са неразумни, и уж - само за тоя път, и никога повече..

Половин вила направих с тия клечки - струват си, мъничко по-високи да бяха само... за 15 лева са отлични...
    искам подобни - за 25 кинта - по-височки...

Коментар

Ще ползвам само захватите към улея. Самия багажник ще е на около 2 см. Утре ще започна да го събирам, но няма да е готов на пълно. Ще търся разтегната ламарина за пода му.
      GSM 0877 08 99 19
      Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Откъде ги взимате тия "релси" за 15 лева бре?!?
        И аз такива търся, но не мога да намеря 4 еднакви.

Коментар

Ето ги багажниците - http://www.offroad-bulgaria.com/show...40#post2140040
          GSM 0877 08 99 19
          Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

ПРОБЛЕМ!!! днеска бяхме на разходка в близкия балкан,исках да пробвам дали ще кача едно стръмно където със служебния дефендър качихме преди седмица,и като отидохме днес не можах да включа преден моста,напред-назад няколко пъти както до сега съм правел,но не стана.Лампите за преден мост постоянно светеха и не искаха да загаснат.Като пусна блокажите всички си зацепват без никакъв проблем.Легнах от долу да видя някой от вакуум маркучите да не се е откачил,но всичко си беше на място.Най-странното беше,че като включа на двата моста мигат лампите после включвам директна и все едно нещо преплъзва,Благодаря предварително

Коментар

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
              Откъде ги взимате тия "релси" за 15 лева бре?!?
              И аз такива търся, но не мога да намеря 4 еднакви.
              Ради, зло да те забрави, друже... не съм ти видял поста.

Ами в Пловдив, на руския пазар, който е китайски де, се продават такива измишльотини. Захвата е точно като на багажника за жигули, а отгоре има една релса.
              Съжалявам, че сега виждам поста, но ще се постарая да снимам, и да пратя фотките. Не е нещо нечувано и невиждано, ама на мен лично ми вършат чудна работа - досега съм товарил 6 листа OSB 18 mm, спалня тек и половина с матрака и дървениите, доста дървен материал - летви, ламперии, и какво ли не още, и май се оказва, че е добро решение.

Или поне върши работа - не е красиво, ама..

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                Ради, зло да те забрави, друже... не съм ти видял поста.

Ами в Пловдив, на руския пазар, който е китайски де, се продават такива измишльотини. Захвата е точно като на багажника за жигули, а отгоре има една релса.
                Съжалявам, че сега виждам поста, но ще се постарая да снимам, и да пратя фотките. Не е нещо нечувано и невиждано, ама на мен лично ми вършат чудна работа - досега съм товарил 6 листа OSB 18 mm, спалня тек и половина с матрака и дървениите, доста дървен материал - летви, ламперии, и какво ли не още, и май се оказва, че е добро решение.

Или поне върши работа - не е красиво, ама..
                Ок. Мерси, Вени!
                Пусни, когато можеш, некоя фотка да ги видя!

Коментар

Здравейте, колеги!
                  Имам въпрос към Спас за фреона. Успя ли да оправиш теча ? Аз имам 5-6 "пробойни" и се чудя къде да търся помощ...

Коментар

ми не ми е спешно разрешението на проблема с климатика и затова не съм търсил нито къде е теча,нито колко на брой са дупките.Снимах една рекламна кола на която имаше телефон за оправяне на автоклиматици и съм мислел като дойде времето тогава.Сега проектите на първо четене са багажник(което ще се случи скоро) и теглич(ще трябва в близкото бъдеще).Ако си от пловдив или околностите да ти дам телефона да говориш с хората и те да кажат.Поздрави

Коментар

така въпросния багажник му дойде времето и на него от 2 месеца "хайде тази събота,хайде другата неделя".Багажника вече е готов общо взето преправихме стар багажникНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2978.jpg
Прегледи:1
Размер:135.1 КБ
ID:5517110Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2979.jpg
Размер:142.2 КБ
ID:5517111това беше заготовката по измерени предварително размери качихме го да видим как ще му стойНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2981.jpg
Размер:121.1 КБ
ID:5517112после трябваше да свали старата боя и ръждата която я имаше тук-тамНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2983.jpg
Размер:163.9 КБ
ID:5517113.Следващите етапи не можах да снимам щото времето ни напредваше а исках за един ден да го направим и в крайна сметка багажника изглежда такаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3089.jpg
Размер:137.7 КБ
ID:5517117Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3090.jpg
Размер:71.6 КБ
ID:5517118Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3091.jpg
Размер:106.9 КБ
ID:5517119Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3092.jpg
Размер:57.6 КБ
ID:5517120Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3093.jpg
Размер:57.3 КБ
ID:5517121Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3094.jpg
Размер:137.8 КБ
ID:5517122Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3095.jpg
Размер:126.6 КБ
ID:5517123Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3096.jpg
Размер:118.6 КБ
ID:5517124Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3097.jpg
Размер:117.6 КБ
ID:5517125Мога да ви кажа,че за багажник сглобен с подръчни материали багажника стана по-добре от очакваното.ПОЗДРАВИ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X