Обява

Свий
Няма добавени обяви.

mitsubishi pajero 2.8 tdi exceed

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: mitsubishi pajero 2.8 tdi exceed

всъщност свети,крушката ми прави номера,сега проверих

Коментар

днес за пореден път "Джеро" ме впечатли 1куб.дърва ги събра и не му бяха никакъв проблем да ги дърпа,ама никакъв проблем

Коментар

до лятото трябва да си направя багажник,намерих майстор,които изработва багажници и като се стопли трябва да го направим.За сега съм се спрял на някой модели и мисля да е на целия таван,четох по темите,че трябва да е по-близо до купето,че точно там си намират място клоните от дърветата,ако някой има някакви предложения и идеи аз няма да се разсърдя за повече такива.Поздрави

Коментар

за сега съм се спрял на този моделНатиснете снимката за да я уголемите

Име:1030893.jpg
Прегледи:1
Размер:88.3 КБ
ID:5444073,но и този Натиснете снимката за да я уголемите

Име:баг.jpg
Прегледи:1
Размер:190.0 КБ
ID:5444074не е лош,но за него трябва напречни греди.Кажете ако нещо пропускам,поправете ме ако бъркам.

Коментар

препоръчвайте марка за задни амове на нормални цени,че моите са поизгнили,имам едно леко и дразнещо почукване от предницата,aко някой може да ми каже от какво е,защото го гледахме гледахме...смених биалети,долните шарнири,накрайниците външните,вътрешните са здрави и горни шарнири здрави.Поздрави и безаварийни

Коментар

Багажника като какви пари излиза в този му вид?

Коментар

Първоначално публикуван от anttonov1 Преглед на мнение
                имам едно леко и дразнещо почукване от предницата,aко някой може да ми каже от какво е,защото го гледахме гледахме
                Погледни на горните носачи втулките
                GSM 0877 08 99 19
                Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

не мога да кажа за цена,на един приятел чичо му ще се прибере от америка и ще видим за какви пари ще го направи(този на първата снимка).В продавалник има обява за изработка на багажник който е копие на ARB,450лв за къса база и 700лв за дълга база

Коментар

Понеже пишете и за багажник в тази тема, а аз днес си сгънах за мен и за един приятел от тръби ф22. За двата багажника - 40 лв.
                    GSM 0877 08 99 19

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
                      Понеже пишете и за багажник в тази тема, а аз днес си сгънах за мен и за един приятел от тръби ф22. За двата багажника - 40 лв.
                      Е дай снимки де! Че и на мен ми предстои такова упражнение, понеже тези, с които съм в момента ми идват слабички! А уж бяха временно и за малко, па откараха вече година и половина на тавана на джипа
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00007.jpg
Прегледи:3
Размер:103.3 КБ
ID:5464133
                      Последно редактирано от radikyokushin; 21-03-13, 22:51.

Коментар

Много бързаш Ради. Днес само сгънах тръбите под формата П. Нямаше достатъчно място в помещението да се завърти целия багажник и за това ще е на части. А и да не спамя на колегата темата. Ще кача снимки в моята тема, но малко по нататък, да имам малко повече развитие.
                        GSM 0877 08 99 19

Коментар

Първоначално публикуван от anttonov1 Преглед на мнение
                          .............,имам едно леко и дразнещо почукване от предницата,aко някой може да ми каже от какво е,защото го гледахме гледахме............
                          Вижте водачите на спирачните апарати да не са разбити.
                          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
                            Много бързаш Ради. Днес само сгънах тръбите под формата П. Нямаше достатъчно място в помещението да се завърти целия багажник и за това ще е на части. А и да не спамя на колегата темата. Ще кача снимки в моята тема, но малко по нататък, да имам малко повече развитие.
                            Ок ! Успех! Като го направиш да се похвалиш!
                            Аз моя знам как ще бъде, но не мога да намеря някакъв готов вариант, да ползвам за захващането към купето, че хич не ми се занимава да правя тези захвати. А и не ми харесват много правените, които съм виждал. Там ми е интересно да видя, ти как ще решиш въпроса.
                            Още веднъж - успех!

Коментар

купих си един интересен багажник от лада за 20 лв ама не ставана височина,в смисъл опира в тавана него го мислех временно,ама няма да стане,затова си търся багажник и реших да питам.Аз не се сърдя за спамене не съм толкова дребнав.Водачите ги проверихме даже и гумичките им седят и маншоните и на буталата смених направо аз искам нищо да не тропа.ПОЗДРАВИ

Коментар

Аз ще ползвам тези.
                                Прикачени файлове
                                GSM 0877 08 99 19

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X