Обява

Свий
Няма добавени обяви.

mitsubishi pajero 2.8 tdi exceed

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: mitsubishi pajero 2.8 tdi exceed

Поздравления за гумите, най-доброто попадение, ще се убедиш сам. Аз карах същото с такива, излизал съм с ремарке там където други Пахерота неможаха.
    Много ги хваля аз тея гуми, карах ги после с Делика (дълга), веднъж един пич с Г (с кални гуми) ми вика: Къде си тръгнал с тоя бус, ние с Г-то едвам се качихме! Е там дето едвам са се качили аз с автомата и тези гуми мога да спра и пак да потегля.
    Сега чакам с нетърпение снега, че да убуя един Чаленджър с тях.
    Имай на предвид тази гума е уникална на сняг защото е много мека с нацепен на малки части протектор, но при превъртане на твърдо се накъсва протектора.
    Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от anttonov1 Преглед на мнение
      някой може ли да ми каже от къде може да се сдобия с моторчето под задната седалка.Не работи на двете най-малки степени,а като го пусна на най-силно тресе много явно има луфт,а вече става студено поне и отзад да духа топло.Поздрави
      За вибрациите не знам, но за степените е виновно "съпротивлението" намиращо се в близост до моторчето. По спомен е бяло, правоъгълно с крачета. Някое от крачетата може да се е разпоило, поне при мене беше така. Поздрави.
      MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.

Коментар

[QUOTE=pahov;1999414]За вибрациите не знам, но за степените е виновно "съпротивлението" намиращо се в близост до моторчето. По спомен е бяло, правоъгълно с крачета. Някое от крачетата може да се е разпоило, поне при мене беше така. Поздрави.[/QUO

и проблема със степените съществува,но това не ме дразни толкова а факта,че като го пусна вибрацийте създават илюзия,че съм спукал гума отвратително е

Коментар

бях харесал мишлен алпин ама не ми хареса шарката,апрях се на АЛПИНА защото карам колата с тях а шарката по нета беше същата,викам тия ще са и днес като отидох гледам друга шарка и се спрях на гудрич и бриджистоун,но бриджистона знам,че свършва бързо и за това взех гудрич, а оък и слубен имаме с такива и ся справят много добре.

Коментар

появи се проблем с джантите който имам като втори комплект,джантите са железни и проблема се появи когато реших да сложа джантите на джипа да ама не.Централния отвор е с 2мм по малък от на алуминиевите джанти.След посещението при стругар днес джантите са готови,а утре ще им кача гумите.Стана ми много интересно защо така се получи,да не би да има Паджеро с други размери за централен отвор,незнам,но вече проблема се реши.ПОЗРАВИ

Коментар

Не са били за Паджеро. Май за Фронтера са с по-тесен централен отвор.
              Но нищо, ти нали си ги престъргал, качвай и газ.
              Поздрави!
              MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
              (А1+)
              О877ООО98О

Коментар

интересно ,че трябваше да престържа само 1мм,защото ми бяха нужни 2мм за да стане в централния отвор.Междуболтовото става ли от фронтера?Поздрави

Коментар

Диаметъра ти е бил по малък с 2 мм. => Стругаря ти е увеличил 1 мм в радиуса, което е 2 мм в диаметъра.
                  Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

......Междуболтовото става ли от фронтера?Поздрави
                    Става!
                    MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                    (А1+)
                    О877ООО98О

Коментар

имам копче A/T MODE,с две положения,като го натисна няпред светва PWR,а назад нищо не свети.Някои може ли да ми обясни за какво е.Поздрави

Коментар

имам копче A/T MODE,с две положения,като го натисна няпред светва PWR,а назад нищо не свети.Някои може ли да ми обясни за какво е.Поздрави
                        Би трябвало да е за режимите на автомата. Доколкото знам има "зимен" режим- тръгва от втора и превключва по-рано. Едното положение е нормалния режим, другото- "зимния".
                        Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
                        0878226696; 0876927507

Коментар

Назад трябва да свети HOLD.Напред при положение PWR-power автомата сменя предавките на по-високи обороти.На HLD не знам,не съм усетил разлика..сигурно ги сменя на по-малки обороти..или въобще не ги сменя.Който знае да каже.
                          [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                          Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

HOLD - тръгва на втора.

Коментар

при мен на зад нищо не свети

Коментар

За режимите на работа на автоматика.

П.П. Опа ..., писали сме заедно с колегите.

Това, че не свети нищо на таблото не е голяма драма. По-важното в случая е има ли разлика в работата на кутията при различните положения на копчето - по-горе колегите са ти описали как трябва да се държи автомата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X