Обява

Свий
Няма добавени обяви.

mitsubishi pajero 2.8 tdi exceed

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: mitsubishi pajero 2.8 tdi exceed

Значи има грешка некаде , на моита джипка от 2 туби по 4 литра останаха 2 литра и малко като на пръчката показва малко над макса .

Коментар

Първоначално публикуван от v_P_m Преглед на мнение
      Извинявам се че използвам темата на колегата , но все пак може ли да ми кажете колко масло побира 2.8 тди . Понеже днес за 2 ри път правим обслужване и джипката събра около 6 литра , докато човека от които купувам маслото казва че по каталог сабира 7,800 литра (дори те в сервиза като сменяли на пажеро побирало 7.800) сега кои е прав кои крив кажете вие ?
      Реално събира около 6л., тъй като има охладител от който не можеш да източиш маслото.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
        Реално събира около 6л., тъй като има охладител от който не можеш да източиш маслото.
        От това изниква въпроса , като смениш маслото и то се смеси с остатъка от старото което примерно е друга марка ,вискозитет и тн. няма ли да стане беля ?
        п.п Сега ми стана ясно защо като наляхме 7 литра 1-вия път и щеката показа 5-6 см над макса ,а като източихме малко от пробката маслото беше черно като старото

Коментар

Големи благодарности на бай Стоян,оправихме проблеми по колата които не бях предвидил да правим,сменихме и всички масла и филтри по джипката

Коментар

Относно обортомера, моя покаваше постоянно 3000 оборота и като го отворихме се оказаха 3 спукани спойки
            Дидо
            Без Паджеро 2

Коментар

Интересното е Дидо,че като свалих това табло се оказа че има една свободна букса с три крачета в която включвам другия обортомер на резервното табло а то си има такъва букса на него.
              А това с което е в момента няма такъва букса при него всичко е електронно т.е. с платки,резервното табло е от по-стар модел явно защото километража му е механичен с жило и не мога да прехвърля таблото просто.
              Идеята ми е ако може да се прехвърли обортомера от едното табло на другото ,но това ще кажат в сервиза в които си карам колата на ел. техник.
              До колкото показването на постоянни 2хил об. това е грешка която показва при мен защото това табло не е оригинално от тоя джип.
              Поздрави и безаварийни

Коментар

днес свалих подкалника за да вида какво и на антената за да се пребира и изкарва както си трябва,ама тези теснотий не са за мен и я оставих в същото състояние

Коментар

ПОМАГАЙТЕ тече ми от люка на гредата между двете врати от дясно,като отворих люка видях,че от едната тръбичка която трябва да се изтича водата е запушена,въпросът ми е как да я отпуша вкарах меден проводник ама до някъде,с компресор ако вкарам въздух за да се продухат боклучетата т.е да излезат ще стане ли номера и къде излиза от долу тази тръбичка да я вида не мога да я намеря.Благодаря предварително.Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от anttonov1 Преглед на мнение
                    ПОМАГАЙТЕ тече ми от люка на гредата между двете врати от дясно,като отворих люка видях,че от едната тръбичка която трябва да се изтича водата е запушена,въпросът ми е как да я отпуша вкарах меден проводник ама до някъде,с компресор ако вкарам въздух за да се продухат боклучетата т.е да излезат ще стане ли номера и къде излиза от долу тази тръбичка да я вида не мога да я намеря.Благодаря предварително.Поздрави
                    Най-добре става с компресор отдолу нагоре, но на Паджерото май не са лесно достъпни маркучетата. Резервен вариант - с компресор отгоре надолу. Продухвай ги редовно.

Коментар

проблема е решен,отпуших тръбата с обикновена помпа за помпене,но преди това с жило за колело пробвах.

Коментар

някой може ли да ми каже от къде може да се сдобия с моторчето под задната седалка.Не работи на двете най-малки степени,а като го пусна на най-силно тресе много явно има луфт,а вече става студено поне и отзад да духа топло.Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от anttonov1 Преглед на мнение
                          някой може ли да ми каже от къде ..
                          По принцип от някоя морга. Но пробвай да възстановиш твоето.

Коментар

подлежат лина ремонт не са ли капсиловани,има луфт в него тресе се като ненормално

Коментар

Е как да не подлежи на възстановяване? Както казва един приятел "Това човек го е правил!". Виж Тук на стр. 55-22 и 55-23.

Коментар

от днес,EXCEED-а има нови гуми,BFGOODRICH WINTER SLALOM KSI 235/75/15.Изтърках железните джанти и ги боядисах,а сега чакаме снега да пробваме дали ще слушат тия гуми

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X