Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стартер, маховик( венец на маховика) на Pajero 2,5 автоматик?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Стартер, маховик( венец на маховика) на Pajero 2,5 автоматик?

Първоначално публикуван от baraj1 Преглед на мнение
    Колегата Паджеровод е писал, че има тема с коментирани регулировки(и моето Pajero е 2), но...не успях да я намеря!Та...ако някой помогне да стигна до информацията или да подаде нова такава....Ще съм благодарен!!!
    Казваш, че е 90-та година и затова реших, че е единица.
    Още на първата страница в документа долу е описано как се настройват, ако не е проблем руският...
    https://htftp.offroad-bulgaria.com/p...ansmission.pdf

Коментар

Благодаря колега "Паджеровод" за полезния линк! Направих описаните тестове и замервания според инструкциите на стр.158 и...всичко според тях изглежда наред!Единствено разстоянието между ограничителя и регулиращата гайка при опънато жило е по-малко с 4 мм, но...едва ли това е проблема!Всъщност, самото жило-отиващо към скоростите не е изпънато напълно при ГНП( както изглежда на схемите), но...сигурно така и трябва да бъде, защото никой не го е пипал, а ...продължавам да имам гореописания проблем! Колеги, помагайте с още мнения и информация!!!

Коментар

Колеги, отрегулирах жилото до ГНП и...сега скоростите превключват по-оптимално!Е...не се получи с описаното в инструкцията( която колегата Паджеровод ми изпрати) разстояние 34-35 мм.при натиснат педал на газта- но важно е, че проблемът и с ваша помощ бе "диагностициран"!Иначе най-добре се получи при почти максимално прибиране на жилото чрез регулировъчните гайки( остават само две резби)! Може и жилото да се е поразпънало при дългогодишната употреба! Благодаря на всички колеги, които дадоха мнение и съвети!Безаварийно ползване на джиповете за всички!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X