Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Mitsubishi Pajero

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Въпрос за Mitsubishi Pajero

Според мен си търси в България от колкото да се луташ в чужбина има джипки на хубави пари.В момента има един докаран от Швейцария на 6200лв 2.8 дизел ако имаш интерес пиши на ЛС.
    Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Моя си го купих оттук и съм доволен. Избора е твой. Важно е да е верният.
      Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
      0878226696; 0876927507

Коментар

• Re: Въпрос за Mitsubishi Pajero

Колега strugarev, благодаря за предложението, но май се отказах от дизела, след прочетеното и от казаното от различни хора, мисля че бензиновия мотор е по-добрия вариант.
        Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
        0886/872-646

Коментар

ОК успех при търсенето на бензинов ако видя нещо читаво в моя регион ще ти пиша
          Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

• От: Re: Въпрос за Mitsubishi Pajero

Първоначално публикуван от Svetlozar Stankov Преглед на мнение
            Колеги, ако мога да ви питам, от къде сте си купили джиповете...
            Поздрави
            Ние си купихме джиповете от тук (България) вече регистрирани и карани тук(...).И сме си доволни,най вече от това че волана е като на повечето коли тук (...),от ЛЯВО.
            MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
            (А1+)
            О877ООО98О

Коментар

Е това с волана не ме бърка много много, няма да се излиза кой знае колко много с него извън града на 30 км най-много, тааа за това не ми пречи и да е с десен волан Cамо дето от начало ще е интересно но .... рисковете на профеcията
              0886/872-646

Коментар

И моя е с десен. Дори го карам и в града. Изобщо никакъв проблем нямам. Обаче все още бъркам лоста с мигачите и пускам чистачки. Но се свиква

Коментар

Да, точно и аз това имах в предвид, че просто трябва свикване, мисля че за града няма да има никакви проблеми, но за извън градско чувам че е много неудобно.
                  Да попитам, сега прочетох в една тема че 3,5 кубиковият мотор не "понася" обикновено АГУ, това какво означава, че не може да се монтира или не е много много полезно за самия мотор?
                  0886/872-646

Коментар

Изобщо не е неудобно. Камионите ги изпреварваш като им даваш по голяма дистанция от обикновенното. Виждаш че няма никой и газ

Коментар

Първоначално публикуван от Svetlozar Stankov Преглед на мнение
                      Да попитам, сега прочетох в една тема че 3,5 кубиковият мотор не "понася" обикновено АГУ, това какво означава, че не може да се монтира или не е много много полезно за самия мотор?
                      Понася без проблеми обикновено АГУ.
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                        Понася без проблеми обикновено АГУ.
                        Ако не е GDI.

Коментар

• Re: От: Re: Въпрос за Mitsubishi Pajero

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
                          Ако не е GDI.
                          Да, за този мотор, разбрах че било много сложно да се слоги АГУ.
                          0886/872-646

Коментар

Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнение
                            Изобщо не е неудобно. Камионите ги изпреварваш като им даваш по голяма дистанция от обикновенното. Виждаш че няма никой и газ
                            От лявата страна се монтира огледало за обратно виждане, гледащо напред. Не трябва да е панорамно. При мен така съм решил проблема и работи.Слага се ниско до таблото, за да е в сектора на чистачките. Даже на аватара ми се вижда.
                            Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
                            0878226696; 0876927507

Коментар

Първоначално публикуван от ahead70 Преглед на мнение
                              От лявата страна се монтира огледало за обратно виждане, гледащо напред. Не трябва да е панорамно. При мен така съм решил проблема и работи.Слага се ниско до таблото, за да е в сектора на чистачките. Даже на аватара ми се вижда.
                              Има тема Перископ-навигатор за десен волан.
                              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Извинявам се предварително!!!
                                GDI, GLS , LSD, Superselect, съвсем ме объркахте , не напразно направих собствена тема....
                                Добре ще питам тук защото се начетох, то не бяха граждански то не беше чудо....
                                Спрях се на Бензинов 3.0 или 3.5 , какви са конските сили при 3.0 и 3.5 без чип и със чип защото попадам на хиледи обяви и всяка е с различни коне, различна модефикация и аз съвсем се загубих, вчера гледах къса база 98 година 208 коня....
                                Сега последно LSD и Superselect има ли го комбинирано или не?!
                                Как да разбера, че има LSD и как да разбера, че има Superselect... не е истина загубих се тотално.
                                И ето пак ще си задам въпроса
                                3.0 или 3.5 бензин ще си взема искам да знам какво да гледам за да е правилната кола?!
                                Държа да е Автомат.
                                Обяснете го като на малоумник ако трябва защото се начетох, тук там има конкретни отговори , но между тях има хиледи излишни неща който ми пълнят главата и става една голяма каша.
                                Искам конкретни отговори за да не се набутам на неправилната машина.
                                И силно ме интересува годината на производство от коя до коя да гледам?
                                Попадам на Pajero Sport то е съвсем различно от Pajero 2 нали така? Щото там бая бензинови намирам при Спорт-а.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X