Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Mitsubishi Pajero

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за Mitsubishi Pajero

Първоначално публикуван от devil. Преглед на мнение
    Тони много са те изклатили за гражданската!! товарен ли се води? обади се и ще ти я направа за 270 лв
    А аз за 267,42, ама не е тука мястото за търговията.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

От: Re: От: Въпрос за Mitsubishi Pajero

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
      Колега, ти си първия които е доволен от разхода на 2.8(спрямо останалите на Паджеро),интересно ми е дали има още "доволни"?
      + още един доволен.
      При мен на око ми дава 12/12.5 градско и 9.5/10 извън. Прилично ускорение, в купето не се чува, идеален за дълга база ....
      Има ли файда, ако направя една диагностика? В смисъл, някакви показатели, които биха косвено показали наличието на проблем, имащ нещо общо със случая?
      Бахти, как се изказах...

Коментар

Re: Въпрос за Mitsubishi Pajero

Да ви кажа, аз като имах Паджеро 1, 2.5 ТДИ, бях доволен от разхода, нещо подобно като на колегата Димитър Николов
        Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
        0886/872-646

Коментар

От: Re: Въпрос за Mitsubishi Pajero

Първоначално публикуван от Svetlozar Stankov Преглед на мнение
          Да ви кажа, аз като имах Паджеро 1, 2.5 ТДИ, бях доволен от разхода, нещо подобно като на колегата Димитър Николов
          Всъщност, разход на джип под 9/100 си утопия - кой каквото си ще да казва.
          Предвид теглото, размера на гумите и неаеродинмичната форма, комфорта и удобството на дълго Pajero II разхода е повече от приличен. Като сложим и цената на придобиване и ликвидността в последствие сравнена с други марки, мисля че Паджеро-то е много добър избор ...
          Има ли файда, ако направя една диагностика? В смисъл, някакви показатели, които биха косвено показали наличието на проблем, имащ нещо общо със случая?
          Бахти, как се изказах...

Коментар

Re: От: Re: Въпрос за Mitsubishi Pajero

Първоначално публикуван от DimitarNikolov Преглед на мнение
            мисля че Паджеро-то е много добър избор ...
            Май и аз стигнах до този извод, мислих и за други марки, но май май ще е Паджеро
            0886/872-646

Коментар

Карам П2 3.0 с обикновена АГУ и имам несравнимо по-малко ядове от някой колеги с инжекционни такива. Разходът е между 14 и 18/100 а като наритам десния педал се затичва доволно добре. Пали директно на газ и в студа вече няколко години и веднага има стабилни обороти, което е наистина важно за автоматик.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Колко пари излиза обикновената АГУ ?
                Последно редактирано от Svetlozar Stankov; 23-03-12, 11:39.
                0886/872-646

Коментар

Ами 70лв. бутилка
                  Сондата не зная колко струва, защото имах налична
                  120лв. изпарител за над 100kW
                  20-ина лв. клапан.
                  толкова и за тръба
                  Лещите и холендрите са стотинки
                  15 лв пълначка
                  емулатор (6 релета с резистори) - около 30лв
                  автоматичен превключвател 30лв
                  Смесителна плочка - за колкото намериш между 38 и 42мм
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Благодаря
                    0886/872-646

Коментар

Да попитам, 3.5 мотора освен голямата мощност и подсилената скоростна кутия(автоматична), различава ли се много от мотора 3000кубика 177 конски сили, разбрах че по-големият е за предпочитане, но има ли някакви основни причини,освен изброените, като надеждност, кой е по добре ?
                      Благодаря предварително

П.П. Благодаря на всички за отзивите и за изказаните мнения
                      Последно редактирано от Svetlozar Stankov; 23-03-12, 17:32.
                      0886/872-646

Коментар

От: Re: Въпрос за Mitsubishi Pajero

Първоначално публикуван от Svetlozar Stankov Преглед на мнение
                        Да попитам, 3.5 мотора освен голямата мощност и подсилената скоростна кутия(автоматична),
                        Това е малко под въпрос.....

Преди повече от година сменях СК (автомат).Взех я за 380лв.от извесна на всички притежатели на Паджеро морга.
                        Година след това мой приятел му се наложи същата процедура.Обаче неговата е ръчна, и на същото място струваше 500лв.
                        Продавача се оправда с това че на2.5d. и на 3.0 бензин (те са еднакви) по здрава е автоматичната и по малко се търси и "може да ме затрупа с такива" затова е по евтина.При по "усилените" е точно обратно автомата не издържал и се търсел повече и естествено е по скъп.

п.п.Въпреки това моето 3.5 ще е пак автомат.
                        MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                        (А1+)
                        О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от devil. Преглед на мнение
                          Тони много са те изклатили за гражданската!! товарен ли се води? обади се и ще ти я направа за 270 лв

Кире това на разсрочено и миналата година сега може.
                          MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                          (А1+)
                          О877ООО98О

Коментар

Тонка на разсрочено щше да е с 10 лв. отгоре, от миналата година не е поевтиняло сигура

Коментар

ГО 285лв.2.8 тди
                              Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Ако ще си ги мерим/ГО/-3,5 с някаква отстъпка-186лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X