Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Побърквация със заключване!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Побърквация със заключване!!!

Решение:
    Влизаш, контакт, натискаш копчето на алармата на "отключване" докато не "Бипне".
    За включване на "екстрата" - същото!
    Няма! Свършиха.

Коментар

При мен се заключва автоматично само ако дам на контакт и не запаля двигателя, след около 5 секунди се заключва.Като върна ключа в изключено положение и се отключва пак само.Не ме дразни много защото рядко ми се случва тази ситуация но ме е страх някои път да не остана от вън като се заключи.Имам познат който се занимава с аларми и като му дойде времето ще го правя нещо.
      MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
      (А1+)
      О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от horazio Преглед на мнение
        Решение:
        Влизаш, контакт, натискаш копчето на алармата на "отключване" докато не "Бипне".
        За включване на "екстрата" - същото!
        Решението при мен ,беше с клещите днес и изолиране ,сега не се заключва и ми е супер ,няма малки деца за да слизат така че ми е супер ...
        MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
        MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
          При мен се заключва автоматично само ако дам на контакт и не запаля двигателя, след около 5 секунди се заключва.Като върна ключа в изключено положение и се отключва пак само.Не ме дразни много защото рядко ми се случва тази ситуация но ме е страх някои път да не остана от вън като се заключи.Имам познат който се занимава с аларми и като му дойде времето ще го правя нещо.
          Те по тоя повод сега си имам скрит ключ. Един път точно затворих предния капак (при работещ двигател) и джипката се заключи. Едвам с тел някак отключихме.
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
            Те по тоя повод сега си имам скрит ключ...
            Как така скрит, искаш да кажеш някъде по джипа си закачил ключ?
            MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
            (А1+)
            О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
              Как така скрит, искаш да кажеш някъде по джипа си закачил ключ?
              Точно.
              Аз винаги така правя. На всичките коли, които съм имал, някъде по тях е имало резервен ключ. Вързан с дебела медна тел, омотан дебело със скоч и закачен някъде отдолу по колата.
              Това откакто един път преди години, на морето си загубих ключа от колата, а резервния си беше у дома, в Монтана .

Коментар

За алармаджийски проблеми имаме човек който може да ви отговори- valchog Питайте него! Отдавна се занимава с това но отскоро е във форума.

Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Описаното е екстра в почти всички модерни аларми, води се anti-hijack, и на теория има цел да не те "извадят от обувките" на някое кръстовище.

Наложи се в САЩ след зачестилите случаи на измъкване от колата за отрицателно време на кръстовище, особено в щатите където носенето на предпазни колани не е задължително. "Обущарят" отваря вратата, хваща дясната китка на шофьора и прави "Дядо вади ряпа". С дърпането на дясната ръка на шофьора (при коли с ляв волан) туловището му се завърта наляво, с лявата е трудно да се хване за каквото и да било, и при добре отработен процес цялото вадене на ряпата отнема броени секунди. Добави че повечето коли заслужаващи си кражбата се карат от дами и/или пенсионери, и работата става още по-лесна.

Ако колата има каквото и да било общо със САЩ, 99% си има опцията монтирана фабрично. Ако алармата е модел който се продава и в САЩ (а то коя не е ?) - също.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ми мойта не е Хамериканска, може би китайска или тайванска, ама я има тая "екстра". И ключа не съм го вързал отдолу, ама няма да казвам къде все пак. Само ще кажа, че е на доста удобно и съвсем незабележимо място.
                    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

При BMW тази функция е налична и при доста модели (вкл. от Х-серията) предназначени както за американския, така и европейския пазар.
                      Програмира се софтуерно (CAR MEMORY) и е налична и на коли без фабрична аларма, т.е. е свързана директно с управлението на централното заключване.

Automatic locking after start (8 km/h)
                      active (factory setting)
                      not active
                      Function effective with remote control for E38, E39 prior to 9/98 production.
                      On E38, E39, E46, E52, and E53 after ’99 production setting, operates after opening the vehicle manually at the lock
                      (to set this function with remote control, see Key Memory/Central Locking).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X