Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Побърквация със заключване!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Побърквация със заключване!!!

Значи проблема е следния: Влизам, паля, тръгвам и на първото натискане на педала на спирачката гадтта се заключва, и четирите врати - много омразно преживяване, повярвайте, може и да е някаква екстра, но ми се ще да я махна, ако е възможно?
    Няма! Свършиха.

От: Побърквация със заключване!!!

Първоначално публикуван от horazio Преглед на мнение
    Значи проблема е следния: Влизам, паля, тръгвам и на първото натискане на педала на спирачката гадтта се заключва, и четирите врати - много омразно преживяване, повярвайте, може и да е някаква екстра, но ми се ще да я махна, ако е възможно?
    Някои китайски аларми я имат тази екстра. Не съм сигурен дали можеше да се изключва.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Директно отивай при някой гараж/сервиз, които се занимавт с аларми. Със сигурност знаят кое да откачат.

Коментар

Много е гадно това със заключването. Деликата ми се заключва на 20км/ч, Мондеото ми пък може да отвориш багажника само в крайно изключено положение на контактния ключ.
        Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Махаш кабела от стоп машинката до алармата.
          GSM 0877 08 99 19
          Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от horazio Преглед на мнение
            Значи проблема е .....
            Сега си я взел колата и откриваш "екстрата", или я караш отдавна и тя се е появила наскоро ?
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Имаш ли копче за заключване на вратите от вътре обикновено има нарисувано катинарче ако имаш натисни го и задръж 10секунди така активираш или деактивираш автоматично заключване на вратите при потегляне на автомобила.
              Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Това за паджерото ли се отнася?
                Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Не само. Поне тези коли който съм карал и имат такова копче така са ставали нещатата при моето Паджеро нямам такова копче.

Коментар

Паджерото е и няма такова копче!
                    Всъшност след като запалиш и стоиш в колата не се заключва дори и да я караш, до момента, в който натиснеш спирачка. При спрял автомобил натискането на спирачка също включва заключването.
                    Последно редактирано от horazio; 05-03-12, 12:14.
                    Няма! Свършиха.

Коментар

Аз онзи ден си сложих подобна аларма ,наистина заключва след натискане на спирачка .Обадих се на човека който ми я сложи и ми каза да отрежа буксата на стоп машинката долу на спирачката и нямало да се заключва ...
                      MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
                      MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
                        Аз онзи ден си сложих подобна аларма ,наистина заключва след натискане на спирачка .Обадих се на човека който ми я сложи и ми каза да отрежа буксата на стоп машинката долу на спирачката и нямало да се заключва ...
                        Е как така а задни стоп светлини.

Коментар

Краси искаше да каже това, което и аз написах по горе. Да се прекъсне жицата от стоп машинката до алармата.
                          GSM 0877 08 99 19
                          Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
                            Краси искаше да каже това, което и аз написах по горе. Да се прекъсне жицата от стоп машинката до алармата.
                            Е да де да ... точно така ,пропуснал съм да го напиша ,мерси
                            П.П. и аз сега излизам да отрежа кабела ,че и мен ме побърква ,а и не можеш да излезеш докато не изгасиш и не извадиш ключа ...
                            Последно редактирано от Красимир Гошев; 05-03-12, 14:05.
                            MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
                            MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Разбрах така става

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X