Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Осветление на таблото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Осветление на таблото

Първоначално публикуван от strugarev Преглед на мнение
    Гледай хубаво има крушка по средата на уредите.
    Май не е тази. Тази осветява цялото табло, а само компаса с градусите май имаше отделна крушка (по-скоро крушчица). Това по спомен от уредите на колега. Ще взема да потърся информация.
    п.с. Поправка. Тази трябва да е. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Ured.jpg
Прегледи:1
Размер:34.4 КБ
ID:5355604
    Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 15-03-12, 21:02.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Тази не съм е видял като свалих кренометъра видях по голяма крушка по средата но сега разбирам че компаса има отделна крушка.Полезна информация
      Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
        Май не е тази. Тази осветява цялото табло, а само компаса с градусите май имаше отделна крушка (по-скоро крушчица). Това по спомен от уредите на колега. Ще взема да потърся информация.
        п.с. Поправка. Тази трябва да е. [ATTACH=CONFIG]429198[/ATTACH]
        И аз мисля,че са поотделно понеже на другите два уреда светят.Днес ще проверя и ще пиша.Благсдаря.

Коментар

Първоначално публикуван от sasho5704 Преглед на мнение
          И аз мисля,че са поотделно понеже на другите два уреда светят.Днес ще проверя и ще пиша.Благсдаря.
          Точно така,има една голяма крушка която осветява двата уреда, а компаса с температурата има две крушлета в ляво и в дясно ,при мен се указа ,че и двете са изгорели и сега ще трябва да ги търся.

Коментар

Търси в Osram. Ако не знаеш пиши.
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
              Търси в Osram. Ако не знаеш пиши.
              Намерих ги в "RATOLA"

Коментар

Здравейте! Да попитам, защо не свети лампата за налягането на маслото при подаване на контакт? Крушката е проверена здрава е.

Коментар

Първоначално публикуван от dakat... Преглед на мнение
                  Здравейте! Да попитам, защо не свети лампата за налягането на маслото при подаване на контакт? Крушката е проверена здрава е.
                  Слаба връзка или прекъснат проводник
                  HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
                  Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Мерси колега, проблема е решен, оказа се датчика.

Коментар

"Има, ако гледам правилната схема, дадеш ли на късо изводи 2 и 3 ще изгори предпазител 5. Трябва да съединиш 1 и 3 и трябва да свети само на макс." Моля, кажете кой е петия бушон по тази схема която гледате? Че аз точно 2 и 3 дадох на късо, обаче неможах да намеря изгорял бушон... Ще пробвам и реостата дали работи както е показано с крушка и акумулатор.

Коментар

Ей сега видях, изгорял е бушон в двигателния отсег. И аз копче ще търся сега.

Коментар

Колеги помагайте снощи установих, че таблото и десните габарити не светят (както преден така и заден) а също и копчетата за парно. Проверих всички бушони - няма изгорели. проверих крушките на габаритите - няма изгорели. Проверих копчето за увеличаване и намаляване на осветлението на таблото - не установих нищо като дадох буксата на късо а и бушон не изгоря. На нея не идва ток тя само нулата ли намалява или.........? Давайте съвети защото пощурях, преди два дни си смених касетофона и превързах кабелите дали там не е разковничето?

Коментар

Първоначално публикуван от marto Преглед на мнение
                            Колеги помагайте снощи установих, че таблото и десните габарити не светят (както преден така и заден) а също и копчетата за парно. Проверих всички бушони - няма изгорели. проверих крушките на габаритите - няма изгорели. Проверих копчето за увеличаване и намаляване на осветлението на таблото - не установих нищо като дадох буксата на късо а и бушон не изгоря. На нея не идва ток тя само нулата ли намалява или.........? Давайте съвети защото пощурях, преди два дни си смених касетофона и превързах кабелите дали там не е разковничето?
                            Проблема е решен - бушон в таблото, разположено в моторния отсек, просто при първоначалната проверка с мултицета без да свалям бушона съм се излъгал, че е здрав но днес при визуалната го хванах.

Коментар

Щях да погледна в схемите, ако си беше направил труда да напишеш за какво Паджеро става дума. Ако изобщо е Паджеро.

Коментар

ЗА паджеро става въпрос. 2,8ТДИ Къса база 96 год.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X