Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с4Д56

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с4Д56

А в какво състояние е разпределителния вал ?
    Такива подложки слагат при износени гърбици за да замажат положението за кратко време иначе нетрябва да има такива.
    Ти нямаше ли жокер "обади се на колега" ?
    Uaz 469 2.4 D MB
    KTM 600 ROTAX
    Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
    Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

На някой има подложки на други не, на Миц-ши не се сещам дали има или няма, ама трябва да има или да няма на всичките. Ако не е така значи има някаква "уйдурма".
      Ако някои от гърбиците на разпрд. вал са износени може да има тресене на мотора.
      TLC 73 4.2-TD
      Автоматик
      Тел.0887859269

Коментар

Аз казвам че подложките са различни по вид вижте втората снимка,а иначе има на всички клапани.Разпределителния вал е като нов,няма ръбове или надрасквания.Дотук сме изсключили всичко сега следва замерване на компресия.
        MITSUBISHI L200 2.5TDI, ГАЗ69 с 2.5tds,X5 - Тихомир Камарашев 0886841426

Коментар

Сега се сетих че имах същия проблем с една кола,не беше Ми-ши но симптомите същите.
          Дюзи, компресия, клапани - мерено, гледано - всичко на ред, върви колата не пуши но като е студена тресе.
          Като изкарах главата едното бутало не стигаше до горе с 1мм. Биелата крива.
          Дано не съм прав но мисля че това е проблема ти.

П.п. Когато мерих компресията (трябва по-прецизен уред) имаше 3-4 десети разлика на единия цилиндър, което е допустимо но въпреки това се усъмних. На 4D56 допустимата разлика е 2.9 бара.
          TLC 73 4.2-TD
          Автоматик
          Тел.0887859269

Коментар

Стига бе дано не е това! А как може да се провери без да се смъква главата?

Коментар

Как се появи това нещо, или така си купил колата? Разкажи малко пвече - малко прдистория на проблема.
              А без да извадиш главата на 100% не може да си сигорен, но след като всичко друго е на ред.........
              TLC 73 4.2-TD
              Автоматик
              Тел.0887859269

Коментар

Първоначално публикуван от mercedesss Преглед на мнение
                ... А как може да се провери без да се смъква главата?
                Колко време ти трябва да измериш компресията?

Коментар

Компресията в събота или неделя през седмицата работя друго и съм зает,а нямам и манометър ще ползвам :помощ от приятел:колега от форума.

Коментар

Обади се на Благо,тий е от Русе предполагам ще ти помогне (поне ще даде акъл).
                    Много хора го познават, така че лесно ще го намериш. Телефона който имам аз, в момента не е актуален и мямам връзка с него. Мисля че беше "blago4X4" тук във форума.
                    Случайно го намерих:http://www.offroad-bulgaria.com/member.php?u=4991
                    Последно редактирано от karosa; 16-02-12, 22:52.
                    TLC 73 4.2-TD
                    Автоматик
                    Тел.0887859269

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X