Здравеите колеги Имам проблем моля за помощ.Джипа е L200-2.5td.Двигатела тресе при първоначално палене.Както в студено време така и в топло.Например тази сутрин при -20 градуса запали на четвърт.Но тресе много силно всички ламарини и прозорци дранчът наложи се да дръпна ръчната газ да вдигне оборотите на 2000 за да се успокои двигатела.Това тресене продължава около 10км. каране дори и при почти загрял двигател.след това утихва.Проблема не е от днес но се влоши в стденото време.Сменил съм двата танпона на двигатела на ск. кутия и малкия на раздатката с нови Японски.Проверих балансиращите валове всичко е на белези и ауспусите са наред НО без резултат и сега съм в пълно невидение.Колега ми спомена че може да са заминали дюзите.Може ли те да са виновни или не.И какво друго може да причини такива вибрации?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с4Д56
Свий
X
-
От: Проблем с4Д56
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеА всички свещи работят ли?ТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
-
Първоначално публикуван от mercedesss Преглед на мнение...Например тази сутрин при -20 градуса запали на четвърт.Но тресе много силно...
Коментар
-
При мен с една изгоряла, как тресеше, още при първите студове, не е истина, смених и всичко си дойде на мястото. Интересна работа, тези свещи все горят като дойде зимата.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеИнтересна работа, тези свещи все горят като дойде зимата.
Коментар
-
За това ли започнаха да чаткат по 20-30сек. релетата, а лятото не се чуват изобщо.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mercedesss Преглед на мнениеВсички свещи работят имам и изведена лампа в купето за работата на ралето за подгрева.Тресе и при почти загрял двигател.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mercedesss Преглед на мнениеУтре го почвам а колко трябва да е компресията и дюзите могат ли да се регулират?
Иначе, за компресията на тоя двигател справочниците дават някакви данни, на които аз не вярвам. Според мен под 25 е зле положението, също и разликата между цилиндрите е много важна. Не ми се рови, но общото правило е "не под 10%".
А скоро да е сваляна главата?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар