От: Разход на гориво на Паджеро 2,8 дизел автоматик.
Ми да догоре пълниш естествено .... а аз го казвам от опит ,в туба от минерална вода10л. (нова)зареждам 10 литра и ми остава не 5 пръста а повече така че не са само 200-300мл.
А преди време съм пробвал и още нещо (също сипвано в туба )при стиснат пистолет докрая зарежда по малко ,а при леко стиснат пистолет
зарежда повече или точно (лично изпробвано и доказано ) преди години на една бензиностанция петрол колежката отвътре излезе на карате
да ми се кара че съм зареждал бавно (а аз останах учуден защо ли ???)...а на мен тръбатами се беше прецакала и исключваше пистолета ако е на макс.и все си зареждах бавничко ...Та от там с един познат от дума на дума ,и той ми разказа как имало разлика с количеството ,при зареждането ...и като пробвах в туба разбрах защо толкова ми се караха 
П.П. сега се сетих и друго (пак изпробвано ) зареждане по 1л. от всички бензиностанций ,колата изгасва за гориво ,сипване по един литър ,каране докато не загасне с всеки литър ,при топъл двигател ,в един ден ,и разликите бяха доста различни ,от разход 8-9 градско стигна до 12-13 л. ха сега кажете колата ли е виновна или нещо друго...
Първоначално публикуван от Yaro
Преглед на мнение
А преди време съм пробвал и още нещо (също сипвано в туба )при стиснат пистолет докрая зарежда по малко ,а при леко стиснат пистолет

П.П. сега се сетих и друго (пак изпробвано ) зареждане по 1л. от всички бензиностанций ,колата изгасва за гориво ,сипване по един литър ,каране докато не загасне с всеки литър ,при топъл двигател ,в един ден ,и разликите бяха доста различни ,от разход 8-9 градско стигна до 12-13 л. ха сега кажете колата ли е виновна или нещо друго...
Коментар