Здравеите някои може ли дами каже какъв трябва да е нормалният разход на гориво,Паджерото е дълга база автомат,и сега ми дава около 20л на 100км , а си пали и варви чудесно.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разход на гориво на Паджеро 2,8 дизел автоматик.
Свий
X
-
От: Разход на гориво на Паджеро 2,8 дизел автоматик.
Там някъде градско. Мойто с гуми 235 харчеше 13 сега го вдигнаПрикачени файлове
Коментар
-
20/100 сякаш е доста..
На магистрала, Пловдив - Бургас, разхода при скорост до 110 км/ч беше ~11/100
С поставения шнорхел, с глава, обърната напред - точно 10/100
Градско - каране на малки разстояния - ~ 13/100 +
Паджерото е в подписа ми - като твоето е.
Коментар
-
20/100 според мен е голям разход моя е с ръчни скорости къса база извън града гори около 10/100 при скорост 120км.градско около 12/13 с нормални гуми съм.Погледни дали имаш някъде теч на гориво.Аз имах 2.5 тди къс автомат гореше около 15/100 с 100кмPajero 2.8 tdi GLS къса база
Коментар
-
Един приятел има като твойто 2.8 дълго автомат и каза че му горяло 17-18 градско ...MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти
Коментар
-
Първоначално публикуван от danchonni Преглед на мнениеЗдравеите някои може ли дами каже какъв трябва да е нормалният разход на гориво,Паджерото е дълга база автомат,и сега ми дава около 20л на 100км , а си пали и варви чудесно.Последно редактирано от Yaro; 11-12-11, 20:42.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеСамо да питам:
Този разход как е измерен? Щото ако меренето е неточно,става "дявол на магаре" дет'са вика...
Коментар
-
Струва ми се множко. Мойто е с ръчни скорости с 32-ки и разхода е около14/100 градско. Ама верно си го засечи правилно (пълно/пълно по възможност на една и съща колонка до изключване без допълване).Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнениеСтрува ми се множко. Мойто е с ръчни скорости с 32-ки и разхода е около14/100 градско. Ама верно си го засечи правилно (пълно/пълно по възможност на една и съща колонка до изключване без допълване).
Коментар
-
И на пълно и на празно да се засича все едно, според мен разковничето е в това да се пише на листа, като го засечеш 10 пъти на по 100, смяташ средно.Biagini Passo Powered By VW Syncro
Коментар
-
Най добре е като зареждаш от туба не от колонката ,че не се знае какво и колко сипваш ,затова зареждайте в туби и после в резервоара ...аз като съм зареждал в туби на 10 л. ми бяга по 200-300 мл.при повечето бензиностанцииMITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти
Коментар
-
Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнениеНай добре е като зареждаш от туба не от колонката ,че не се знае какво и колко сипваш ,затова зареждайте в туби и после в резервоара ...аз като съм зареждал в туби на 10 л. ми бяга по 200-300 мл.при повечето бензиностанции
Когато обаче си налял до капачката, а в тубата има 5 пръста под гърловината, как знаеш точно колко си сипал?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар