Обява

Свий
Няма добавени обяви.

теЧ на масло от раздатката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: теЧ на масло от раздатката

Много благодаря, същото ме притесняваше и мен но трябваше да попитам.

Коментар

При мен пък се оказа че не е от симерината, като извадих караданчето семерината беше чиста и суха, и започнахме с един приятел да размишляваме от каде е теча,не след дълго оглеждане разбрахме, на карданчето оста нали е женска която влиза в оста на раздатката и така, в края на женската ос не е плътно а затапена с тапа от към карето и самата тапа изпуска,за да несе мотая много му ударих един шев с цеото и реших проблема . Два дена след ремонта покарахме и засега няма течове.
      YAMAHA YZ450F / Mitsubishi Pajero 3000 V6 / Opel Astra/ suzuki samurai 1.3i

Коментар

Първоначално публикуван от hari_yzf Преглед на мнение
        .........симерината,............ ударих един шев с цеото и реших проблема ...
        Първо се казва СЕМЕРИНГ (семеринга, семеринги-мъжки род) и второ не смятам, че заварката е решение. Може да е направено с цел да е с капачка (като индикатор).
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
          Първо се казва СЕМЕРИНГ (семеринга, семеринги-мъжки род) и второ не смятам, че заварката е решение. Може да е направено с цел да е с капачка (като индикатор).
          Ок семеринг да е, а колкото до капачката,невиждам проблем и като съм и одарил заварка.

Коментар

Ако някой знае защо там е с капачка да пише

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X