Re: Ремонт на Мицу 2.8 ТДИ, 4М40 - Къде да отида?
мойте коли аз си ги правя.поне никой "майстор " не ми е крив
мойте коли аз си ги правя.поне никой "майстор " не ми е крив

Най-ранния час е за след...2(?!?)седмици.Но поне е дОбАр

Заслужава си(мое мнение).Ако искаш,ще ти дам координати.Другото,което бих ти препоръчал е да изчакаш за ред във Виликар.И там ако може Геле да го прави

Обяснявам аз че не искам ремонт а само разглобяване и сглобяване. Той обаче настоява на 1000 лв. защото частите не били купени от него. Е, как да ги купя от него като са 3 пъти и нагоре по-скъпи. Той твърди, че такива клиенти не му трябвали. Излизало му име понеже ремонтите ставали некачествени, защото клиентите му носели части-менте
Изпрати ме да си събирам мотора и да си го нося където искам. Поне да не го бяха разглобявали! Сега ще го събираме като пъзел. Давайте инструкции за сглобяване

Обяснявам аз че не искам ремонт а само разглобяване и сглобяване. Той обаче настоява на 1000 лв. защото частите не били купени от него. Е, как да ги купя от него като са 3 пъти и нагоре по-скъпи. Той твърди, че такива клиенти не му трябвали. Излизало му име понеже ремонтите ставали некачествени, защото клиентите му носели части-менте
Изпрати ме да си събирам мотора и да си го нося където искам. Поне да не го бяха разглобявали! Сега ще го събираме като пъзел. Давайте инструкции за сглобяване
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар