Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся глава за 4D56

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся глава за 4D56

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
    Аз лично не съм сигурен има ли и каква е разликата, затова ще си трая.
    Иначе търся глава за Паджерото на един приятел, но заради тези разлики още не сме се спрели на нищо конкретно. Имам предвид втора употреба де, за новите е ясно.
    То при мен става въпрос за нова

Коментар

Първоначално публикуван от dakat... Преглед на мнение
      То при мен става въпрос за нова
      Даваш VIN-а на търговеца и не би трябвало да има проблем.

Коментар

Колеги търся глава за Паджеро 2 с двигател 4D56 - 2.5TDI. Може втора употреба, може и нова.
        Очаквам конкретни предложения или съвети от къде мога да намеря, за което предварително благодаря!
        Здрасти колега в Русе бях видял на таблото за обяви в кауфланд една обява за глава за паджеро 2,5 с изпъкнали клапани ако имаш инатерес да се разтърся за телефон за връзка с продавача мисля че цената беше май 300лева.

Коментар

Аз лично не съм сигурен има ли и каква е разликата, затова ще си трая.
          Иначе търся глава за Паджерото на един приятел, но заради тези разлики още не сме се спрели на нищо конкретно. Имам предвид втора употреба де, за новите е ясно.
          Преди време търсех за приятел. Сега търся за себе си. Днес забелязах издайническите мехурчета в разширителния съд. Главата е заварявана и явно някоя от заварките е дала фира.
          Дайте предложения за нова или втора употреба! Повече с ремонти на тази не ми се занимава.
          Благодаря предварително!

Коментар

Миналата седмица сменях главата на моето паджеро,двигатела ми е 4Д56Т,поръчах си нова ,но се оказа ,че тази която поръчах не става,моята е с потънали клапани а другата с изпъкнали от фирмата доставчик ми казаха ,че били два вида .Според тях за моя двигател 4Д56Т е тази с потъналите клапани и наистина се оказа така.Срещу 700 лв я доставиха и вече сам с нова глава.Отначало и аз си мислех да поръчам от ebay ,но сега не съжелявам.
            0878535960-Боби
            YAMAHA WR 400
            MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6
            SUZUKI GRAND VITARA 1,6 16V 04

Коментар

Би ли споделил от къде я поръча!
              Благодаря!

Коментар

Ради провери в ЕВРО 07 аз моята от там я поръчах около780лв
                Техниката дава толкова колкото можеш да вземеш от нея!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от druje Преглед на мнение
                  Ради провери в ЕВРО 07 аз моята от там я поръчах около780лв
                  А имаше ли нещо с главата или гола я взе за тези пари? Имам предвид болтове, гарнитури ...

Коментар

Гола, но е по добре от втора ръка защото там е лотария , ако имаш някой приятел дето пазарува от тях може да ти я вземе с отстъпка ако има клубна карта

Коментар

Ок. Мерси много!
                      Ще го проверя и тоя вариант.
                      Засега съм се насочил към ebay.uk там има на доста добри цени, но не знам как да съм сигурен, че ще поръчам точния модел глава, който ми трябва!

Коментар

ако не уцелиш модела ще трябват и клапани сигурно или трябва да я вземеш оборудвана

Коментар

Ще проуча първо, добре този въпрос, за да съм сигурен какво да взимам.
                          То и от тука да поръчам, не знам дали ще искат да я заменят, ако не олучим точния модел?

Коментар

Тука мисля че като уточните дали с вдлъбнати или с изпъкнали клапани няма да има проблем

Коментар

Евро 07,ако случайно имаш някой познат със сервиз поръчай я чрез него,така ще ти направят доста добра отстъпка,иначе ще те одерът.По между другото в петък заминавам за Англия да докарам една кола ,ще поразуча какви са цените там.
                              0878535960-Боби
                              YAMAHA WR 400
                              MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6
                              SUZUKI GRAND VITARA 1,6 16V 04

Коментар

[QUOTE=radikyokushin;1789403]Ще проуча първо, добре този въпрос, за да съм сигурен какво да взимам.
                                То и от тука да поръчам, не знам дали ще искат да я заменят, ако не олучим точния модел?[/QUOTE

Аз ползвам остъпка в евро07 ако искаш мога да е поръчам от цената ще се свали цялта остъпка а и ако има разлика няма проблем да е заменим.Втора употреба утре ще ти дам телефон на една морга в Стара Загора от две години пазарувам от там и нещата са им читави на хубави пари над 40 Паджера има разглобени.
                                Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X