Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся глава за 4D56

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся глава за 4D56

Колеги търся глава за Паджеро 2 с двигател 4D56 - 2.5TDI. Може втора употреба, може и нова.
    Очаквам конкретни предложения или съвети от къде мога да намеря, за което предварително благодаря!

От: Търся глава за 4D56

На ЛС съм ти изпратил един тел.№.
    Mitsubishi Pajero 2, 2,5 tdi, ss, glx, 95, къса база
    0895445845

Коментар

Първоначално публикуван от bob66 Преглед на мнение
      На ЛС съм ти изпратил един тел.№.
      Мерси колега! Ще проверя информацията.

Коментар

Здрасти Ради, аз когато търсих глава за моето Паджеро бях приятно изненадан от цените в Английския ибей. Провери там. Оборудвана нова глава може да се намери на цената като на втора употреба тук.

Поздрави!
        www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
        0898777327

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
          Здрасти Ради, аз когато търсих глава за моето Паджеро бях приятно изненадан от цените в Английския ибей. Провери там. Оборудвана нова глава може да се намери на цената като на втора употреба тук.Поздрави!
          Мерси, Мите! Ще погледна.И аз май съм се ориентирал към нова.

Коментар

Имай в предвид, че са към 3-4 модела. Последната която сменявах се принудих да ходя със старата.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
              Имай в предвид, че са към 3-4 модела. Последната която сменявах се принудих да ходя със старата.
              А така...
              Как да разбера моята от кой вид е? VIN, номер на двиг., година на произв. или на самата глава има някакво означение?

Коментар

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
                А така...
                Как да разбера моята от кой вид е? VIN, номер на двиг., година на произв. или на самата глава има някакво означение?
                Tова което помня е, че в каталозите на AMC за 4D56Т излизаха 4 модела. На схеми бяха отбелязани с ! разликите. Така успяхме да илиминираме 100% два от моделите. Третия почти. И поръчах четвъртата.
                Помня, че основната разлика идваше от различните размери на клапаните.

Коментар

Моя двигател е 4D56
                  Не знам какви са разликите, но в момента съм с глава от 4D55
                  На сърбела майката му е чесането.
                  Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
                    Колеги търся глава за Паджеро 2 с двигател 4D56 - 2.5TDI. Може втора употреба, може и нова.
                    Очаквам конкретни предложения или съвети от къде мога да намеря, за което предварително благодаря!
                    Колега разликата е в годината на призводсво до 1994г. и след това.Една глава е с изпъкнали клапини.а другата с потънали.0885118008.

Коментар

Първоначално публикуван от super select Преглед на мнение
                      Колега разликата е в годината на призводсво до 1994г. и след това.Една глава е с изпъкнали клапини.а другата с потънали.0885118008.
                      Е да - аз това за клапаните го знам, но това са два вида, а Андро е писал за 4 вида глави!!!

Коментар

Колега имам едно Паджеро 1 което го ползвам за части главата я имам само липсва разпределителния вал тъй като го продадох на прятел. Не знам от кой модел е главата и дали ще ти свърши работа.

Коментар

Първоначално публикуван от don_baro1 Преглед на мнение
                          Колега имам едно Паджеро 1 което го ползвам за части главата я имам само липсва разпределителния вал тъй като го продадох на прятел. Не знам от кой модел е главата и дали ще ти свърши работа.
                          Главата трябва да е с изпъкналите клапани.
                          Ако можеш провери твоята такава ли е и ако да - дай цена!
                          Мерси! Поздрави!

Коментар

Здравеите колеги! Оказа се че трябва да сменям главата и на моето Паджеро.Но ме тревожи един въпрос.Каква е разлиата и дали въбще има разлика между 4Д56 и 4Д56Т? Благодаря ви предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от dakat... Преглед на мнение
                              Здравеите колеги! Оказа се че трябва да сменям главата и на моето Паджеро.Но ме тревожи един въпрос.Каква е разлиата и дали въбще има разлика между 4Д56 и 4Д56Т? Благодаря ви предварително.
                              Аз лично не съм сигурен има ли и каква е разликата, затова ще си трая.
                              Иначе търся глава за Паджерото на един приятел, но заради тези разлики още не сме се спрели на нищо конкретно. Имам предвид втора употреба де, за новите е ясно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X