Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С нови гуми нов проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: С нови гуми нов проблем

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    ...коятно важи за нормално положение на окачването. Като го лифтнеш, нещата отиват на майната си.
    То да е само от лифта! Няма джипка с еднакви наклони(странични и надлъжни),след повече от 40000км.пробег.Ако са еднакви,може и да се ориентираш по схемата,ама такива са рядкост.

п.п Слагай от двете страни по еднакъв брой,пък после на реглажа ако трябва ще се доизкусурява.Че както Димо каза,може да попаднеш на някой,който цял ден да се върти около колелата!
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Е аз не разбирам от реглаж на преден мост, ама човека вика, че му прилича на Татра. Е какво да слага тогава? То наклона още повече ще се увеличи . Ама знам ли аз?
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнение
        Е аз не разбирам от реглаж на преден мост, ама човека вика, че му прилича на Татра. Е какво да слага тогава? То наклона още повече ще се увеличи . Ама знам ли аз?
        То като се слага, прибира горната страна навътре. Другия вариант е "руската корекция" - местене на горния шарнир от долната страна на носача, ама е по-рисково.
        Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X