Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за стържене след леко повдигане на П2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Питане за стържене след леко повдигане на П2

Огледай задните спирачни апарати и тези за ръчната.. Няма връзка с повдигането, но може оттам да скърца. Поне при мен беше оттам.
    Лагерите на полуосите също са интересни при П2.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Вдигнато е повече от 4 см., но не толкова, че да има проблеми с карданите. Не са пипани оригиналните амортисьори. Ако добре си спомням нещо не работеше ръчната, та си мисля, при самото слагане на новите(стари) пружини да не се е случило някое натягане на спеченото, блокирало жило или нещо от тоя сорт. В комбинация с тампони с неясна здравина, може и рок да просвири, не само да стърже.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Огледай задните спирачни апарати и тези за ръчната.. Няма връзка с повдигането, но може оттам да скърца. Поне при мен беше оттам.
        Лагерите на полуосите също са интересни при П2.

На единя(десния) заден апарат не смених накладките, защото ми се заобли болта,затова го оставих за по-късно. Възможно е и от там да е проблема. Ще информирам.

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
          На единя(десния) заден апарат не смених накладките, защото ми се заобли болта,затова го оставих за по-късно. Възможно е и от там да е проблема. Ще информирам.
          А може да е и от накладките както казваш ,на тях има едни ламаринки които стържат ужасно ,като се износи наклатката ...
          MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
          MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
            А може да е и от накладките както казваш ,на тях има едни ламаринки които стържат ужасно ,като се износи наклатката ...
            Е,този звук съм го чувал доста пъти и ми е познат, за разлика от другия,но знае ли се....
            Иска вдигане на подемник.

Коментар

....Тъпа работа! Оказа се ,че ламарината,която е над последното гърне дрънка!

Много излишни чаркалъци има по тези коли и добре,че гората си ги прибира от време на време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X