Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скорости V6 3.0 от 2.5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Скорости V6 3.0 от 2.5

Излиза, че няма шум на директна, която е четвърта в случая. Демек, шум няма, когато валовете се въртят с еднаква скорост

Коментар

Мдам на теория лагери на вторичния(долен) вал би трябвало да е.Обмислях варянт и иглени лагери(който са може би между вала и зъбното колело).Другото интерсно е че на място пак шуми ако не е натиснат съеденителя и не ми е ясно дали се върти втория вал?

Коментар

Първоначално публикуван от milenvg Преглед на мнение
        Другото интерсно е че на място пак шуми ако не е натиснат съеденителя и не ми е ясно дали се върти втория вал?
        Валът не се върти, но зъбните колела върху него се въртят. Значи ако под тях са иглените лагери (не съм разглобявал такава) може би действително е в тях проблема?

Коментар

Мерси за инфото.Ще дам старата ми кутия да видят дали не може да се оправи ако стане ще я слагам нея ако не ремонт на втората ако пак не опит от двете да се направи една :-) надявам се скоро да пиша пак с някакво развитие.

Коментар

Мдам на теория лагери на вторичния(долен) вал би трябвало да е.Обмислях варянт и иглени лагери(който са може би между вала и зъбното колело).Другото интерсно е че на място пак шуми ако не е натиснат съеденителя и не ми е ясно дали се върти втория вал?
            Това с шума на празен ход и утихване с натискане на съединитела се получава и от некачествен феродов диск.Скоро сменях съединител.Взех си комплест корейско Валео.Направи ми впечатление,че пружините на феродовия диск тракат като го клатя,но все пак го монтирахме.След това ефекта на празен ход беше точно като твоя.

Коментар

А в движение имаше ли го ? При мен със стария и с новия съединител (комплект) си го има.

Коментар

А в движение имаше ли го ? При мен със стария и с новия съединител (комплект) си го има.
                В движение нищо не чувам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X