Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Натягане на торсиони Паджеро II

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Натягане на торсиони Паджеро II

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
    Колега, аз имам същото паджеро и същия проблем.
    Правих доста опити за изравняване, но се оказа, че единия турсион е по уморен и затова се получава това изкривяване. Сега съм на фаза да ги заменя с малко по спортни. Но смятам, че трябва да пробваш, при теб може и да не е толкова скапано положението.
    От цялата игра разбрах няколко неща - регулирането не пречи на възглавниците, препоръчва се да го направиш там където правят стенд, стъпало на подвижни чиний за да избегнеш вторичните донамествания. Направи го първо при напомпени възглавници за да наблюдаваш дали му остава ход при натягането за да не си скапеш възглавниците. По точно следи докато натягаш дали упират носачите в тампоните. След което го свали на ниско положение и го провери отново. Ако отидеш да го правиш направо на стенда ще може да си провериш всичко на един път.

PS
    Имаш уникална екстра ... наслаждавай и се
    можеш когато не ти е нужна височина да си имаш комфортното возене, което се губи при натегнати турсиони и когато се наложи да си ги натегнеш като го повдигнеш с едно натискане на копчето
    Ще го имам впредвид, благодаря. А екстрата я пробвах извън пътя- наистина е нещо много полезно.
    Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
    0878226696; 0876927507

Коментар

A може ли някои да посочи подробно как става натягането на торсионите,щото при мен всичко е дебело покрито с антикор и не се вижда.
      Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Първоначално публикуван от traper2504 Преглед на мнение
        A може ли някои да посочи подробно как става натягането на торсионите,щото при мен всичко е дебело покрито с антикор и не се вижда.
        Моля те бе колега! Ползвай търсачката.Не си новобранец. Ето ти същото нещо, което питаш!
        Тема!!
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Еии от маитап не разбирате еи. Моите ги натегнах и за да се получи еднаквост се сетих за един номер. Елементарно е. Отбелязваш лявата гаика на левия торсион с перманентен маркер и натягаш ,като броиш оборотите на гаиката. Процедурата се повтаря и за десния торсион. Правят се същия брои обороти на гаиката , както при левия и натягането се получава абсолютно еднакво и да не забравите да законтрите контра гаиките. Всичко това е така ,ако разбира се преди това някои не е разбутал натягането между ляв торсион и десен. Моите торсиони бяха малко уморени и затова натегнах с малко ,като следих хода на носачите да е еднакъв т.е. носача да е в средата между двата ограничителя. За да постигна това навих 6 оборота на гаиката за ляв и 6 оборота за гаиката на десен торсион. Дано съм бил полезен. Успех колеги.
          Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X