Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един ШОГУН

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Още един ШОГУН

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
    Много благодаря момчета. Аз не го мерих точно така, но днес ще го направя по инструцията. Ще видя дали ще ми даде разлика в нивото.
    Да ви кажа, че не ми се вярва проблема да е от нивото на маслото, защото от както съм купил джипа, нивото си е все там, по моя начин на мерене /без да превключвам селектора през всички позиции/. А защо и километража не работи и защо включва четвърта предавка само на зимен режим?
    За мен това може да е ел.проблем ,датчик или нешо друго ,да каже някой който се сблъсквал с този проблем ...
    MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
    MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Нека и тук да кажа, че проблема с автомата е отстранен. Виновника беше датчика на километража.
      GSM 0877 08 99 19
      Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Браво. Това добре, ама да ползвам темата да питам. Къде е датчика на оборотомера (че два три пъти ми изчезва)?
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнение
          Браво. Това добре, ама да ползвам темата да питам. Къде е датчика на оборотомера (че два три пъти ми изчезва)?
          Виж тази тема.
          http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=22999
          GSM 0877 08 99 19

Коментар

След много чудене какво да правя с предната броня, реших да пробвам да си направя силова. Е не е много силова, че ламарината ми е 1.6 мм, но пък си згънах допълнително гредички, които мисля да заваря от вътрешната страна на бронята. След като се спрях на модела се започна работа. Много ми помогна тази тема http://offroad-bulgaria.com/showthre...t=90223&page=3 за което много благодаря на колегата. В събота ще я довърша и ако ми хареса всичко, ще взема по дебела ламарина и ще се прави нова.
            Прикачени файлове
            GSM 0877 08 99 19

Коментар

Вземи да направиш някоя скица или чертежче. Доста полезно ще е. И мен ме бута да си сменя бронята, ама не знам какво точно ми се ще, че и е такова Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image0166.jpg
Прегледи:1
Размер:172.9 КБ
ID:5311326нещо ми харесва.
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнение
                Вземи да направиш някоя скица или чертежче. Доста полезно ще е. И мен ме бута да си сменя бронята, ама не знам какво точно ми се ще, че и е такова [ATTACH=CONFIG]371876[/ATTACH]нещо ми харесва.
                Ха и това е супер ...харесва ми и на мен ,но и колегата е на прав път ,ще чакам с нетърпение да я видя готова ...
                MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
                MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

И тръбните ми харесват, но много му се виждат карантийте и не не ми допада специално за паджерото. Лично мнение. Ще има и млък булбар като на горната снимка с тръбната броня, но се чудя с какъв наклон да бъде, напред, назад или прав. кажете си вашето мнение. Дано ми се пооправи окото, че от една стружка съм като пират два дни и да дозглобя бронята днес. Имам чертежи на сегашния модел на бронята, ако искате ще кача.
                  GSM 0877 08 99 19

Коментар

И тръбните ми харесват, но много му се виждат карантийте и не не ми допада специално за паджерото. Лично мнение. Ще има и млък булбар като на горната снимка с тръбната броня, но се чудя с какъв наклон да бъде, напред, назад или прав. кажете си вашето мнение. Дано ми се пооправи окото, че от една стружка съм като пират два дни и да дозглобя бронята днес. Имам чертежи на сегашния модел на бронята, ако искате ще кача.
                    Ще е страхотно да я качиш, че и мене почна да ме гъделичка по едни места и ......

Коментар

Преди малко свърших с работата по бронята. Вече е боядисана и сложена, но снимки утре, че нямам в момента кабел за телефона. На мен много ми харесва как седи на джипа. Булбара съм го измислил как ще е но за сега няма да го слагам, защото ще правя нова от по дебела ламарина. От колко милиметра трябва да е? Тази е от 1.6 и ми се вижда слабичка. То ако бях сложил гредичките дето съм ги направил можеше и да стане по яка, но реших да не ги слагам за сега. Мисля да я пусна за продаване по нататък, след като си направя новата и който я вземе да си ги слага. По другата няма да променям нищо, освен дебелината на ламарината. Не знам как да кача чертежите на бронята, а и не разбирам на такива програми за чертане. Някой може ли да ми даде чертеж на подложките на задните пружини, че съм решил да го надигам.
                      GSM 0877 08 99 19

Коментар

Преди малко свърших с работата по бронята. Вече е боядисана и сложена, но снимки утре, че нямам в момента кабел за телефона. На мен много ми харесва как седи на джипа. Булбара съм го измислил как ще е но за сега няма да го слагам, защото ще правя нова от по дебела ламарина. От колко милиметра трябва да е?
                        Ами зависи от говедата. Нали се сещаш, bull - бик Руснаците му викат кенгурятник, защото някой от тях ходил до Австралия.
                        Сериозно, зависи дали е само декоративен, а ако не е, зависи през колко дебели храсталаци ще минаваш. Имай обаче предвид и теглото (броня, булбар... лебедка) че после ще обсъждаме торсионите и тампоните пак
                        Не знам как да кача чертежите на бронята, а и не разбирам на такива програми за чертане. .
                        Ами снимай или сканирай, а ако имаш файл го прати на мен и аз ще го кача.

Коментар

Ето и снимките. По късно ще се опитам и да кача чертежите на бронята.
                          Прикачени файлове
                          GSM 0877 08 99 19

Коментар

Ето и снимките. По късно ще се опитам и да кача чертежите на бронята.
                            Браво ,мнго добре е станала ,сами и липсва една лебедчица и ще стане още по добре

Коментар

Аз ще изляза голям хакер. Тази вечер ходих да окалям малко новата броня и забелязах, че лампичките на предния мост светнаха чак като включих бавните. Къде се намира датчика за тях? То тъй, като цяло лято си караш само на заден мост и датчика май клеясал. На бронята от тази ниската средна част мисля да тръгва булбара. Затова я оставих така ръбата. Ето ако може да се каже чертежи, но ако не ви е ясно нещо, питайте. Горната рисунка е средната част, а долната двете крайни. Те са огледални. Дано сте ме разбрали.
                              Прикачени файлове
                              GSM 0877 08 99 19

Коментар

Ице, бронята е станала супер! Направо се радвам, че не ти изпратих снимки на моята, че да вземеш да си направиш тази. Това е шега разбира се, извинявай, но така и не сколасах да го направя, за което още веднъж ти се извинявам!

Относно булбара - понеже питаш за мнения - според мен го направи или с лек наклон назад, или вертикален! На мен лично с наклон напред не ми допада особено, но е въпрос на вкус. В края на крайщата ти ще си го решиш, както на теб ти харесва.

За датчиците на предния мост предполагам си видял вече темата на колегата zemo, но в случай, че не си ето я.

Поздрави!

П.П. Да не забравиш да извадиш номера от там преди да си монтираш бронята за постоянно!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X