Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подмяна на подгревни свещи на Pajero 2800

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Подмяна на подгревни свещи на Pajero 2800

Круме, цени и цени има на белия свят..

Като седнем да употребим по един флуид по няколко пъти, и ще си хортуваме кротко за цени на разни неща, дето повече няма да си купя в Бг, ако ще турско да стане..

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
      Не си мисли че се заяждам,ама не стават!!Паджерото е с няколко системи за подгрев,и тези не работят на Super Glow!!Релето не отчита товар,и не тръгва! На твоето явно са си тези! А и съм сигурен,че дори и бързите,са на почти такава цена,няма спор!

Колегата НЕ ориентира със система на запалване, но аз го ориентирах за цени и възможности, вместо да му отиде заплатата за 4 елементарни свещи !
      0876 79 25 21

Коментар

Така е бре хора,там е евтино.Ама аз и не твърдя друго.А и не съм го пратил в Ратола да си пазарува.И аз не пазарувам от там.
        088пет722пет99
        http://www.hydropompi.com/

Коментар

А и не съм го пратил в Ратола да си пазарува.И аз не пазарувам от там.[/QUOTE]

Така и трябва, нали сме тук, за да си ПОМАГАМЕ.
          0876 79 25 21

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
            Така е бре хора,там е евтино.Ама аз и не твърдя друго..
            Азър!!!!!

Коментар

Стига с тези свещи и с тези цени.Аз преди две години с мойте старите отидох на Симеон в София зех си нови свещи от магазин за Японски авточасти и две години нямам проблем. Само че съм забравил колко струват точно, но със сигурност една свещ не е била 100 лева.
              Mitsubishi Pajero 2.5 TDI 96г.
              ТРЪНСКА OFFROAD ГРУПА !

Коментар

Аз лично бих сменил и 4 те.... в немско съм проверявал за цени на точно тези свещи за 4М 40 мотора - отивам с оригинален митсубиши номер и излиза цена некаде 23-25 евро за 1 брои ,с моита отстъпка слизам до 20 евро но по тънко не става.... а че е това е наистина точната свещ-тва не подлежи на съмнение.

Коментар

Не са ли NGK? Кой номер?

Коментар

Олеле, олеле, олеле - Veni и brpi казват че трябва да се сменят и 4-те. Не отива на добре работата :0(.
                    Колеги, не знам точната система на подгряване при мен. За разлика от БС в Ratola имат каталог който чете и японски VIN-ве. Та от там ми дадоха цена за свещите. Свеща лично я видях - NGK.
                    @Veni - проверявах за аналози, ама нищо. BERU /моя фаворит сред свещите/ не правили за това Mitsubishi, а при BOSCH нещо го усукват - уж излязоха някакви, ама после се оказа, че не са точните ...
                    Има ли файда, ако направя една диагностика? В смисъл, някакви показатели, които биха косвено показали наличието на проблем, имащ нещо общо със случая?
                    Бахти, как се изказах...

Коментар

Производителя е ясен:http://www.ngkntk.co.jp/english/prod...ugs/index.html
                      Остава да се открие кой ги внася.

Коментар

Знам къде има "бързи" подгревни свещи DENSO, за 2.5 и 2.8. Взех си 4 преди месец, въпреки, че само една беше изгоряла и останах много доволен. Цените също са съвсем нормални.
                        Y61

Коментар

Първоначално публикуван от Сашко Преглед на мнение
                          Знам къде има "бързи" подгревни свещи DENSO, за 2.5 и 2.8. Взех си 4 преди месец, въпреки, че само една беше изгоряла и останах много доволен. Цените също са съвсем нормални.
                          Би ли споделил ако не е някаква тайна.....

Коментар

Абе тайна не е, но не съм сигурен дали няма да е реклама. Магазина е Електро Дизел Балкан на Хр. Ботев 100 и са официални вносители на DENSO-DIESEL за страната
                            Y61

Коментар

Denso ги има в Косер. Ама колко са читави....
                              От там съм вземал за старото Рено /бензин/, уж конкретно за модела, но разликата с BERU беше осезаема.
                              Има ли файда, ако направя една диагностика? В смисъл, някакви показатели, които биха косвено показали наличието на проблем, имащ нещо общо със случая?
                              Бахти, как се изказах...

Коментар

Първоначално публикуван от DimitarNikolov Преглед на мнение
                                Denso ги има в Косер. Ама колко са читави....
                                От там съм вземал за старото Рено /бензин/, уж конкретно за модела, но разликата с BERU беше осезаема.
                                Търси си NGK. По-добро няма!
                                Погледни номера на старите и ще търсим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X