Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със скорости на Паджеро 2 ( автоматични)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем със скорости на Паджеро 2 ( автоматични)

Да и ходих при Наско но ми отказа,каза че имал много работа и според него е блокирала някоя касета в кутията и нямало да стане,тази вечер ще ходя пак до него пък дано се врече да го погледне?

Коментар

Ок колега ето ти тел.0888 927 614 -Любо ,дано помогнем , а според мен по добре 200 км. отколкото едни скорости,защото не всеки може да ги ремонтира ,аз даже се бях навил да караммоя до там от Кюстендил ,но добре че намерих скорости ...
      MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
      MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Тази вечер оставих паджерото на едни майсторчета да проверят датчика при термостата,жилото на газста дали работи нормално и онзи клапан на котията и ако от товагава пак не тсане съм намерил кутя на мн.добра цена и в понеделник ако се наложи ще ходя да я взема,еи автомата е добен но кофтито е когато се срине,шибана работа благодарч на колегата от Пловдив ssspeed за оказаното внимание по тела пък знае ли се току виж тия дни пак се чуем

Коментар

Колега, ако не си купил кутия, има голяма морга за паджеро в Стара Загора.Аз купих СК от там за 380лв. (перфектна).
          Телефона на човека е 0886627790. Праща и по куриер.

п.п.Между другото, кутията е същата като на бензиновия.Само камбаната се сменя и жилото на кикдауна.Успех!
          MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
          (А1+)
          О877ООО98О

Коментар

Благодаря колега,още сега се обадих и да има за 400 лв. и предполагам ще взема нея защото таз която съм намерил в Царева Ловада до Габрово им искат 500лв.
            То моето Паджеро е 2,5 ТДИ не е бензиново мерси за указаното внимание

Коментар

Днес се чух с майсторчетата и ми казаха да не избързвам с купуването докато непроверят пак всичко по нея и да са сигурни че че няма да мине без друга,така че ще изчакам още ден два

Коментар

Ей в нашищ град си маиката е....ло днес ми докараха другата кутия и какво става? който попитам да ми е монтира или неможел или искат една шапка пари? няма оправия

Коментар

Не е голяма философия да си я смениш сам. Правил съм го и без канал. Ако го направиш сам ще разбереш защо ти искат "една шапка пари"
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                    Не е голяма философия да си я смениш сам. Правил съм го и без канал. Ако го направиш сам ще разбереш защо ти искат "една шапка пари"
                    Потвърждавам. На чичо ми му искаха 250 само да я свалят, после аре на канала у гаража му и за един ден свършихме работата.

Коментар

Тежи доста И някои неща трябва да се знаят, та не всеки селски майстор може
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Че тежи спор няма (около40 кила). Единствената тънкост която аз забелязах са двата болта държащи кутията от към стартера, там ползвахме три удължения на тресчотката със каре и едвам ги нацелихме(пречеше един голям сноп от кабели)

Коментар

Незнам как става и колко време отнема но 250 лева са си цифра за охранител като мен намерих един приятел който ще ми я смени за почти без пари но към края на другата седмица,ще почакам няма как

Коментар

На мен за същата процедура ,в София ми казаха 550 лв. с уш някаква страшно трудна настройка ,кято се правела на специялен стенд ,и компетентен майстор да бе да ,ама не бяха познали човека ,добре че имам познати ,звъннах два три тел. и разбрах ,какъв е стенда (две гаечни ключета)и малко возене с колата ... И след ден два размисъл ,в Кюстендил в един сервиз на едни познати ми я смениха за 80лв,даже не се наложи и реглажа на жилата...реглажа не се прави в скоростите а под капака при двигателя ...
                            MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
                            MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
                              На мен за същата процедура ,в София ми казаха 550 лв. с уш някаква страшно трудна настройка ,кято се правела на специялен стенд ,и компетентен майстор да бе да ,ама не бяха познали човека ,добре че имам познати ,звъннах два три тел. и разбрах ,какъв е стенда (две гаечни ключета)и малко возене с колата ... И след ден два размисъл ,в Кюстендил в един сервиз на едни познати ми я смениха за 80лв,даже не се наложи и реглажа на жилата...реглажа не се прави в скоростите а под капака при двигателя ...
                              На мен ми трябваха 5 километра и въпросните ключета.

Коментар

Днес смениха кутията,някакси по шумен ми се струва? ще го покарам няколко дена пък ще видим как ще е?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X