Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация относно хидравлично повдигане на паджеро.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Информация относно хидравлично повдигане на паджеро.

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
    А защо да няма отвор за обслужване от към купето?!

Колега , лягах отдолу и гледах ,но не видях сервизно люкче.Смяната и профилактиката май ще се извършва само на подемник мисля .....
    Micubishi Pajero II 3.0 V6 /LPG , Super Select - къса база BMW 316 i Comact , Peugeot Partner.
    Когато ми се доработи - сядам да си почина докато ми мине! 0893449040 Коко

Коментар

Сряда Дзверо влиза в бокса за зимна подготовка на всичко гниещо и ръждясало и тогава ще има светлина по темата.
      Ако мога ще снимам и ще кача снимки.
      Поздрави на всички следящи темата!
      Micubishi Pajero II 3.0 V6 /LPG , Super Select - къса база BMW 316 i Comact , Peugeot Partner.

Коментар

Здравейте!

Подготовката за зимата и като цяло консервирането на ходова част и купе и като цяло всичко ръждясало под джипа мина успешно.
        Обещаните снимки за въпросната с-ма за повдигане не се получиха, смисъл такъв че е адски неудобно да не кажа невъзможно да се снима каквото и да било.
        Та въпросната помпа се намира на такова ш....о място , че е невъзможно да се обслужва без да се свали.Капачката на резервоарчето ,което би трябвало да се пълни с масло е недостъпно.Сервизно люкче няма.
        Ще кача малко неясни снимки за интересуващите се.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0368.jpg
Прегледи:1
Размер:171.6 КБ
ID:5314809

Коментар

Бах маа му. Това от снимката, ако трябва да се обслужи единствения вариянт е подмяна на всичко с ново. Наистина ли толкова е зле или снимката лъже?
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнение
            Бах маа му. Това от снимката, ако трябва да се обслужи единствения вариянт е подмяна на всичко с ново. Наистина ли толкова е зле или снимката лъже?

Ами все пак си е Мома-Англичанка , но като цяло няма изгнило никъде ,само повърхностна ръжда.Та това нещо от снимката ще се сваля на лято и ще се профилактира , но до тогава ще чакаме някой който има такава система и евентуално знае повече по темата да сподели опит.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X