Днес най-сетне си взех така дълго мечтания джип.Между многото избрах Паджеро 1996г,2.8 супер селект.Приобщих се и аз към вас.Представа си нямам от джипове и 4X4,затова казвайте кое лостче за какво е?С купуването възникнаха и няколко малки надявам се несъществени проблема.На екранчето на супер селект непрестанно мигат в зелено предните колела.А когато тръгна от първа скорост се чува странен шум и скоростния лост изведнъж изключва.Доста често агресивно и неприятно.Какво ли е това?Странно е изведено и копче за подгряване на свещите.След като дам на контакт трябва да натисна копчето за около 8 сек и след това да запаля.СПоделете моля!Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Oт трън та ...на Паджеро.
Свий
X
-
От: Oт трън та ...на Паджеро.
Първоначално публикуван от tozzidozzi Преглед на мнениеДнес най-сетне си взех така дълго мечтания джип.Между многото избрах Паджеро 1996г,2.8 супер селект.Приобщих се и аз към вас.Представа си нямам от джипове и 4X4,затова казвайте кое лостче за какво е?С купуването възникнаха и няколко малки надявам се несъществени проблема.На екранчето на супер селект непрестанно мигат в зелено предните колела.А когато тръгна от първа скорост се чува странен шум и скоростния лост изведнъж изключва.Доста често агресивно и неприятно.Какво ли е това?Странно е изведено и копче за подгряване на свещите.След като дам на контакт трябва да натисна копчето за около 8 сек и след това да запаля.СПоделете моля!Благодаря!
-
Здрасти колега!Имам същия джип като твоя само че къса база,мигането означава че датчика,които показва дали предния мост е активен е отказал.Не се знае работи ли или не.проверката става ръчно.Обаче странния шум е притеснителен ако е свързан с това.Най-добре отиди веднага в сервиз да не стане нещо по-лошо.Виждам,че си от София така,че не мога да помогна.Такова чудо като отделно копче за подгрев при мене няма,май е слагано допълнително.Аз съм страшно доволен от моя.дано и ти след като го постегнеш се порадваш на твоя.Успех!
Коментар
-
Баси. Аз таман ти написах да вземеш някой който познава модела на огледа. Слагай Панчеревото само на заден мост и го карай в някой от сервизите на колегите. Дано имаш късмет.
Честито и със здраве да си го караш.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Колега много инфо незнам дали ще получиш, аз също се наиграх и си купих дълга база 2.5 англичанка, колегите почти нищо не ми написаха като инфо.
За мигането ще ти кажа: Ако си на 4х2 и мига - не ти изключва муфата на предния диф, управлява се с вакуми (доколкото аз го видях идеята е следната: понеже супер селекта няма хъбове, при 4х2 предния кардан е изключен от раздатката но тази муфа изключва и предния диф)
А при мен имах въпроси и за автомата, там е като табу, пишат тези които не са много запознати, тези които са наясно си пазят сигурно хляба ... губи се смисъла на форума.Biagini Passo Powered By VW Syncro
Коментар
-
Първоначално публикуван от tozzidozzi Преглед на мнениеДнес най-сетне си взех така дълго мечтания джип.Между многото избрах Паджеро 1996г,2.8 супер селект.Приобщих се и аз към вас.Представа си нямам от джипове и 4X4,затова казвайте кое лостче за какво е?С купуването възникнаха и няколко малки надявам се несъществени проблема.На екранчето на супер селект непрестанно мигат в зелено предните колела.А когато тръгна от първа скорост се чува странен шум и скоростния лост изведнъж изключва.Доста често агресивно и неприятно.Какво ли е това?Странно е изведено и копче за подгряване на свещите.След като дам на контакт трябва да натисна копчето за около 8 сек и след това да запаля.СПоделете моля!Благодаря!Пък ще чакаме пътеписи и с Паджерото.
Засега се ориентирай към компетентен сервиз.
Това за подгрева определено е някаква ТНТМ доработка.
Ако имаш нужда от обяснения кое за какво е и как се ползва, драсни на лични.
Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнениеКолега много инфо незнам дали ще получиш, аз също се наиграх и си купих дълга база 2.5 англичанка, колегите почти нищо не ми написаха като инфо.
За мигането ще ти кажа: Ако си на 4х2 и мига - не ти изключва муфата на предния диф, управлява се с вакуми (доколкото аз го видях идеята е следната: понеже супер селекта няма хъбове, при 4х2 предния кардан е изключен от раздатката но тази муфа изключва и предния диф)
А при мен имах въпроси и за автомата, там е като табу, пишат тези които не са много запознати, тези които са наясно си пазят сигурно хляба ... губи се смисъла на форума.
Смисъла от форума е, ако някой може и иска да помогне - да го направи. Тук никой не седи или пише по задължение.Зима иде
Коментар
-
Първоначално публикуван от tozzidozzi Преглед на мнение......Представа си нямам от джипове и 4X4,затова казвайте кое лостче за какво е?......0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от tozzidozzi Преглед на мнение...А когато тръгна от първа скорост се чува странен шум и скоростния лост изведнъж изключва.Доста често агресивно и неприятно.Какво ли е това?...
Коментар
-
Първоначално публикуван от tozzidozzi Преглед на мнениеДнес най-сетне си взех така дълго мечтания джип.Между многото избрах Паджеро 1996г,2.8 супер селект.Приобщих се и аз към вас.Представа си нямам от джипове и 4X4,затова казвайте кое лостче за какво е?С купуването възникнаха и няколко малки надявам се несъществени проблема.На екранчето на супер селект непрестанно мигат в зелено предните колела.А когато тръгна от първа скорост се чува странен шум и скоростния лост изведнъж изключва.Доста често агресивно и неприятно.Какво ли е това?Странно е изведено и копче за подгряване на свещите.След като дам на контакт трябва да натисна копчето за около 8 сек и след това да запаля.СПоделете моля!Благодаря!
Коментар
-
Честито колега!
Относно проблемите ти и разрешаването им съм сигурен,че ще ти бъде помогнато от хората тук. Има много добри и знаещи момчета,които са винаги на линия за помощ.
Все пак, би било по-добре ако беше взел някой със себе си,който има или е имал подобна джипка,но стореното сторено.
Искам да ти кажа само 1 нещо- Автомобила е супер и много здрав. Тези проблеми са най-разпространените тук. Почти всеки 2-ри има или е имал подобни,така че не си сам!
Когато ги отстраниш,ще се радваш че имаш подобна кола.
Коментар
-
Подгряването не го мисли,нямаш реле и аз така карах 2 години,пет секунди подгяване са достатъчни и при минусови температури.Мигането на зелените лампи за предния мост най-вероятно се дължи на неработещ датчик,ако си включва и ти работи предния мост нормално и него не мисли,малко дразнещо е но аз му бях свикнал,но тава дето казваш за шума и ти изключва първата,обърни се към сарвиз,най-добре при някой колега от форума.Да ти е честит и дано го оправиш бързо !
Коментар
-
Започнаха и малко текущи ремонти.Накладки,маслен датчик и термостат.Нямах парно и се наложи смяна на термостата.След като го замених положението е с 5-10 градуса по- добре.Съвсем символична темпратура.Споделете къде да търся проблема?Че прогнозитена Емо Чолаков не са добри.УФ–УФ
Коментар
-
Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнениеЧестито колега!
Относно проблемите ти и разрешаването им съм сигурен,че ще ти бъде помогнато от хората тук. Има много добри и знаещи момчета,които са винаги на линия за помощ.
Все пак, би било по-добре ако беше взел някой със себе си,който има или е имал подобна джипка,но стореното сторено.
Искам да ти кажа само 1 нещо- Автомобила е супер и много здрав. Тези проблеми са най-разпространените тук. Почти всеки 2-ри има или е имал подобни,така че не си сам!
Когато ги отстраниш,ще се радваш че имаш подобна кола.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар