Здравейте нов собственик за пажеро 2 сам 2.8 -95 година

проблема е следния примерно пали сутрин што годе нормално(последно време почна да препушва стабилно бел пушек) тръгва и примерно слет 10-15 мин по време на движение гасне слет което пали с доста въртене ,тва го праи само когато е по студено времето,молбата ми е ако някои колега знае некои стабилен сервиз в които да закарам джипката(за софия)
					проблема е следния примерно пали сутрин што годе нормално(последно време почна да препушва стабилно бел пушек) тръгва и примерно слет 10-15 мин по време на движение гасне слет което пали с доста въртене ,тва го праи само когато е по студено времето,молбата ми е ако някои колега знае некои стабилен сервиз в които да закарам джипката(за софия)
 извади клемата там на 1 реле ли е ко до 2 рия акумолатор, и спре да подрева слет тва го сложи пак огасих пак пала сега обаче огасна ма слет 2-3 мин сигурно. Обаче нема никакъф ефект върху паленето сутрин пак се мъчи да пали 1 вия път после пали мн по лесно. неможе ле да ми кажете некои сервиз на лс или по скупе ?

Коментар