Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте

Здравейте нов собственик за пажеро 2 сам 2.8 -95 годинаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:19254_102557723105508_100000538418573_66070_7205737_n.jpg
Прегледи:1
Размер:64.5 КБ
ID:5908611
    проблема е следния примерно пали сутрин што годе нормално(последно време почна да препушва стабилно бел пушек) тръгва и примерно слет 10-15 мин по време на движение гасне слет което пали с доста въртене ,тва го праи само когато е по студено времето,молбата ми е ако някои колега знае некои стабилен сервиз в които да закарам джипката(за софия)

От: Здравейте

Здрасти и честито. Не можем да ти кажем сервиз, защото е против правилата, но потърси темата за семеринга на ГНП-то. Май и твоят проблем е същият.

Коментар

то мое и от него да е може и от нешто др. оня ден сменихме 2 свешти че били изгорели и тоя дето ги земахме от него вика я да вида дали подгрева оказа се че подгрева обаче не иска да спре извади клемата там на 1 реле ли е ко до 2 рия акумолатор, и спре да подрева слет тва го сложи пак огасих пак пала сега обаче огасна ма слет 2-3 мин сигурно. Обаче нема никакъф ефект върху паленето сутрин пак се мъчи да пали 1 вия път после пали мн по лесно. неможе ле да ми кажете некои сервиз на лс или по скупе ?

Коментар

Премерете свещите. Подгряването може да продължи до минута и половина след палене на студен двигател, или до достигане на 60 градуса. По-некачествени свещи не издържат на напъна.

Коментар

Честито и добре дошъл в групата. Избрал си вярната кола.

Коментар

Честито..........за автомобила, но не и за правописа!!!!
            --------------------------------------------------
            [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
            [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от НИКОЛАЙ РАЙЧИНОВ Преглед на мнение
              ...
              неможе ле да ми кажете некои сервиз на лс или по скупе ?
              Честито!
              Остави тел. за връзка и няма да има нарушаване на правилата.

Коментар

Първоначално публикуван от kolio33 Преглед на мнение
                Честито..........за автомобила, но не и за правописа!!!!
                Коле,стига бе. Вълнува се момчето. Аз като купих моето, три дни не можех да уцеля бутоните на клавиатурата.

Коментар

Колега не се притеснявай че подгрява 3минути ,това е системата "Auto glow" .Късмет с решаването на проблема ,и сподели после.

Коментар

Първоначално публикуван от niko_van Преглед на мнение
                    Колега не се притеснявай че подгрява 3минути ,това е системата "Auto glow" .Късмет с решаването на проблема ,и сподели после.
                    Прав си, градски! Откъде я взех тая минута и половина по-горе и аз не знам

Коментар

Първоначално публикуван от НИКОЛАЙ РАЙЧИНОВ Преглед на мнение
                      Здравейте ..................
                      .......молбата ми е ако някои колега знае некои стабилен сервиз в които да закарам джипката(за софия)
                      Ами погледни подписа на Andro 160.
                      Честито за придобивката.Много да те радва.
                      А за правописа е верно. Поне започвай изречение с главна буква.
                      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Трябва да си прегледаш подгряването - релета, свещи. Свещите подгряват известно време и след като запали.
                        Mitsubishi Pajero 2.5 TDI 96г.
                        ТРЪНСКА OFFROAD ГРУПА !

Коментар

Виж дали свещите са правилните, че аз така се прецаках като избързах със покупката на нови.

Коментар

Извинявам се за досадните правописни грешки, сега по темата -тая седмица се очаква да опрая проблема и ще пиша от какъв точно е бил

Коментар

Аз имам същия проблем с моето PAJERO 2.8 TDi .
                              - гледах сондата и резервуара - всичко ОК
                              - замених горивните трабички с маслоостоичив маркуч (да не дърпат въздух)
                              - сложих клапън да не връща горивото пред горивния филтър
                              - смених горивния филтър
                              - прегледах и затегнах всички дюзи , тръбички за входящо и изходящо гориво

БЕЗ ЕФЕКТ продължавам със същият проблем

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X