Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свети индикация на горивен филтър ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Свети индикация на горивен филтър ?

Не, всичко ти е наред. Вдигането на оборотите става нарочно, заради климатика.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
      Не, всичко ти е наред. Вдигането на оборотите става нарочно, заради климатика.
      Това тлеене на лампите ме притеснява.........

Коментар

имам едно обяснение и за това..при мен е нормално явление на пълен или почти пълен резервоар да светне лампата за горивото,което ме навява на мисълта че някъде нещо дава на контакт,защото стрелката си е някъде горе а лампата свети..
        а това че вдига обороти като включиш климата е нормално,ако не ги вдига трябва да се притесняваш
        куче или вълк?
        в клетка ,или свободен?
        въпрос на личен избор.
        Вихрен Илиев
        0888249888
        blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
        Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Вдигането на обороти не ме притеснява.....явно аз не съм се изразил добре....Става въпрос,че при нормални обороти примигват лампите на маслото в СК,горивния филтър и акумулатора.При подаване да "газ" се оправя,но след време пак мигат.Алтернатора зарежда добре и волтажа е както трябва.Паля без проблем.Въпроса ми е ....възможно ли е масата някъде да липсва....или да е окислила нещо....и от там да идва това примигване.

Коментар

Не зарежда на достатъчното напрежение (около 14v), Поне при мен беше така. Ден два тлеят на ниски обороти лампите , ден,два- не тлеят докато не поплувах малко с джипа и започнаха всне да си тлеят (на ниски обороти само, щом дам газ гаснат). и така докато трудно почнах до паля и като замерих зареждането неможеше да вдигне и 13.
            Mitsubishi Pajero 2.5 TDI 96г.
            ТРЪНСКА OFFROAD ГРУПА !

Коментар

Първоначално публикуван от sithius (Виталий Ив. Димитров) Преглед на мнение
              Въпроса ми е ....възможно ли е масата някъде да липсва....или да е окислила нещо....и от там да идва това примигване.
              Аз бях останал с впечатление, че проблемът е изчезнал след ремонта.
              Остава да е нещо такова, за което говориш - общото между тези лампи е само масата. За успокоение може да се мери с мултицет дали има промени в напрежението, докато те мъждукат.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                Аз бях останал с впечатление, че проблемът е изчезнал след ремонта.
                Остава да е нещо такова, за което говориш - общото между тези лампи е само масата. За успокоение може да се мери с мултицет дали има промени в напрежението, докато те мъждукат.
                има....от 13.8 - 14.2

Коментар

Колега на горивния филтър от долу има пробка от която се пуска водата има поне 400 мл вода във филтъра след като я развиеш започни да помпаш от горе(да подкачваш) така докато след водата текне нафта. Успех

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Л200 Преглед на мнение
                    Колега на горивния филтър от долу има пробка от която се пуска водата има поне 400 мл вода във филтъра след като я развиеш започни да помпаш от горе(да подкачваш) така докато след водата текне нафта. Успех
                    Пробката я знам, но куплунга е прекъснат.....кабелите не са свързани /скъсани са/...и практически този датчик неработи....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X