Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Възможно ли е смяна на дизел с бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Възможно ли е смяна на дизел с бензин

Разликата в скоростните кутии на 2.8 и 3.5 е само в 5-та предавка(0.819 и 0.769). Раздатките са еднакви. Дифа на 2.8 е 4.9, на 3.5 е 4.636 или 4.272(зависи от годината).
    Така че, разликите не са чак толкова големи. Може да се сметне дали не могат да се компенсират с гуми.
    I get High by going Down

Коментар

Така че, ако смяташ че ще се оправиш с тоците, компа и датчиците за управление-сменяй.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Тоците не са ми проблем но незнам моите скорости ще станат ли на 3.5

Коментар

И аз не знам. Паджеровод къде е?
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Тук съм Ако бях сигурен, нямаше да си мълча, ама не съм я правил тази врътка. Скоростите може да са еднакви, но дали ще пасне "камбаната", съединителя към опашката на скоростите, ако щеш и опорният лагер в маховика... Това са "подробности" които могат да с*овнят операцията.

Коментар

За мен най добрия вариант е ,един 3.5 с десен или ляв волан ,прехвърляш всичко което ти харесва от твоя салон ,гуми ,джанти ....и даваш гас ....
              MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
              MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Тия неща може и в Асата да ги провери колегата. Само му трябва вин от късо 3.5.
                I get High by going Down

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                  Тук съм Ако бях сигурен, нямаше да си мълча, ама не съм я правил тази врътка. Скоростите може да са еднакви, но дали ще пасне "камбаната", съединителя към опашката на скоростите, ако щеш и опорният лагер в маховика... Това са "подробности" които могат да с*овнят операцията.
                  Тия неща може и в Асата да ги провери колегата. Само му трябва вин от късо 3.5.
                  I get High by going Down

Коментар

Един колега от форума ми предлага 3.0 от монтеро автомат само маторката дали ще стане те тук е дилемата.Основно искам да сменя само мотора

Коментар

Дай VIN-овете на твоя и на донора за да проверим или ги провери сам тук http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/mi2.mycat

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                        Дай VIN-овете на твоя и на донора за да проверим или ги провери сам тук http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/mi2.mycat
                        Ето го донора:
                        http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/...MT31H6XP001745
                        Темата за ВИН декодер за паджеро - 205 пост (благодарност на Паджеровод за това)

Коментар

Ето го и моя JMB0NV260SJ006036

Коментар

Работата се усложнява допълнително - донорът е автомат, а твоят е с ръчни.
                            Данните му са тук http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/...bbz29MekjzZw==

Коментар

И какво се получава не е възможно или е трудно. Не съм в час с декодера.Много ти благодаря Паджеровод.

Коментар

Даа, лошо. Отворите за закрепване на кутията не пасват, карданите са с различна дължина. Гредата под скоростната кутия не пасва и трябва да се върти и намества.
                                Всъщност трябва да поясниш какво точно с какво искаш да смениш.
                                I get High by going Down

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X