Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Възможно ли е смяна на дизел с бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Възможно ли е смяна на дизел с бензин

Здравеите колеги.Зародила ми се е една мисъл да сменя моя 2.8 tdi 97 с 3.0 или 3.5 бензин.Някои знае ли освен дв.и компютъра каква друга е разликата.И естественно кои от двата двг. ще стане.Смея да твардя че 2.8 ми е до болка познат така че ще разбера за какво става въпрос.

От: Възможно ли е смяна на дизел с бензин

На локомотив ли.
    На кораб ли.
    На ....... ли.
    .............ЛИ.
    878511557

Коментар

2.8 tdi 97 къса база. А тук мисля говорим за pajero или???

Коментар

MITSUBISHI има много, ааа pajero ясно .
        878511557

Коментар

Мисля , че по - лесният а може би и по - евтин вариант е да си вземеш едно англииско 3,5 и да му завъртиш волана . А остатъка на части !
          [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Подкрепям.

Коментар

Идеята е моето да направя бензин.Не ми е проблем ако ми излиза по скъпо но ми е любопитно дали и с кои бензинка става.Мерси колеги.

Коментар

С какви скорости е твоята?

Коментар

Първоначално публикуван от krasitotkov Преглед на мнение
                  Идеята е моето да направя бензин.Не ми е проблем ако ми излиза по скъпо но ми е любопитно дали и с кои бензинка става.Мерси колеги.
                  Ти си знаеш най - добре
                  По принцип 2,8 е по близо до 3,5 от колкото до 3,0 ! Сега въпросът е дали скоростната кутия от 2,8 пасва на 3,5 или 3,0 . Това може да го каже някой които вече се е опитвал (направил) това упражнение . Най - чистата работа е да се вземат двигател , скорости и раздатка от 3,5 и да си ги сложиш , след което остава само да си вържеш карданите .
                  [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Механични и superselect.Мерси колега.

Коментар

Аз като се замисля ,по добре си купи нов ,бензинов ...но щом това ти е кефа ,няма начин да не стане ,но според мен ,заедно с двигателя ,електрониката ,инсталациата ,резервоар,помпа ,филтри и тн. скоростите трябва да са си от 3.0 или 3.5 ,те са си смятани за тези мотори ,дизеловите нямат нищо общо откъм предавателни числа .... също и дифовете нямат нищо общо с дизеловите ....така че помисли дали си струва интервенциаята ,ти дефакто сменяш цялата кола остава само купето ...И аз подкрепям колегата в горния пост ,с обръщането на един с десен волан, по бързо ,лесно и ефтино и най вече безболезнено ... ианче успех в начинанието ,аз карам 3.0 v6 ,и съм доволен ,но по добре ако беше 3.5 ....
                      Последно редактирано от Красимир Гошев; 26-11-10, 22:20.
                      MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
                      MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Колега щом ти се занимава, защо направо не сложиш един V8
                        Y61

Коментар

Мерси колеги.

Коментар

Първоначално публикуван от krasitotkov Преглед на мнение
                            Мерси колеги.
                            Имам едно Монтеро - 3.0, V6,автоматик с неясни планове за него. Ако се интересуваш - обади се. Може да се мисли ....
                            Успех !

Коментар

Колега погледни оборотомера на дизеловия и бензиновия и си задай въпроса колко части имам да сменям докато се изравнят.Иначе луд умора няма,можеш да влезеш в филма.
                              Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                              АСК Ален Мак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X