Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтеро Спорт V6,1998,автоматик - питане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Монтеро Спорт V6,1998,автоматик - питане

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
    Това значи ли че "вноса от Америка" е от 2004? Или е грешка? Защото иначе повечето са "внос" от Япония
    Не разбира се. Нов внос е. Просто собственика (американеца) си я купил 2004 г. Има фактура от дилъра и сервизите.
    И аз от интерес си разглеждам документите(щото ако кажа ЧЕТА няма да е вярно).

Коментар

Аз обаче пак не разбрах за газта...Ако може и някоя снимка- ей така, от любопитство.
      08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
        Аз обаче пак не разбрах за газта...Ако може и някоя снимка- ей така, от любопитство.
        Газова - обикновена поставена..... смешно. Какво да видиш ?

Първоначално публикуван от Geru__ Преглед на мнение
        Монтеро Спорт в америка се спира от продажби през 2004 година поради това,че не е рентабилно. Разликите между Паджеро Спорт и Монтеро спорт е че амерканските модификации отзад са със ресьорно окачване, а не с прожинно както е на европейските. Другата разлика е че там се предлага и двигател 3.5 V6 освен познатия 3.0 V6 177hp, също там се продават модели само със задно предава и по-малък клиренс.

Конкретно за модела сподели каква е стойноста на ддс и мито. Имам интерес към такъв джип. Каква е газта и къде е слагана.
        Попринцип ако мислиш да го вкарваш в гората не виждам за какво са ти номера, осбено ако не си от някой по-голям град, слагай там някакви измислени амеркански табели и си свиркай. То тая работа зависи колко път имаш до гората де,но като знам колко англичанки се карат така.
        Имам телефон в подписа. Чукни ми или ми дай твой. Нямаш още право на лични съобщения за това - тук .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X