Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на Паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на Паджеро

Има един бутон на ск. лост на който пише O/D виж дали не е натиснат. При натиснат (или изключен беше) се изключва 4-та скорост на автоматика.
    M57D30T1
    W450

Коментар

Първоначално публикуван от josecuervo Преглед на мнение
      Има един бутон на ск. лост на който пише O/D виж дали не е натиснат. При натиснат (или изключен беше) се изключва 4-та скорост на автоматика.
      На таблото има лампа "OD/of" и тя свети при отпуснат бутон на селектора.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Работи: при натиснат бутон е угасена и усещам малак спад на оборотите; при изключен бутон свети OD/off
        Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
          Работи: при натиснат бутон е угасена и усещам малак спад на оборотите; при изключен бутон свети OD/off
          Залегни отдолу и виж предавателното число (има лепенка на задния диф). Повечето са 4.875, но има и такива с 5.25 - ако случайно е такъв, то това 90км/ч при 3500 може и да е нормално.
          Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Колега аз имам 2.8 къса база супер селект за 1 година много тормоз теглене на кабели, релси, ремаркета .Сега за зимния сезон го закарах на основен преглед няма никакви проблеми ходова част двигател.Масло доливам до смяна 300-400 грама,просто железен .Може би късмет незнам но сам много доволен.

Коментар

При автомата на V6 3000 с коректно работещ овърдрайв, на равно 90км/ч са около 2000 об/мин. При изключване, оборотите скачат с около 1000.

Коментар

колега аз имах 2.8 къса база англичанка , повярвай такъв джип няма още съжалявам че го продадох , след повече от 1000км само офроуд и още 20000км асвалт за по малко от 6 месеца съм му сменил само една задна биалетка, а и върви наравно с 3000 бензин
                Михаил Войнов 0988814423

Коментар

1992 ,2.5, къса база. Постоянни разходки в гората,дори се пуснах на състезание с него. Карам го вече 4 зима и нямам никакви проблеми-железен е. Гори 10-12/100. Не бих го сменил.
                  Е да ,малко е муден,но пък удоволствието е пълно

Коментар

На задния диф. има надпис: D62 5.285 (но пак не мога да се съглася че максималната му скорост е 100 км./ч при 4000 об.).
                    Някой има ли идея, според мен не си включва последната предавка?

Качих го на подемник при 2Н си върти само задния мост, но на таблото има червена удивителна и мига предния мост.

Коментар

Мдам, дифът му е от най-бавните. Но пак ми се струва, че не включва 4-та. Някой с такова трябва каже, защото не съм сигурен.
                      Освен всичко друго има и датчик за температурата на маслото в автомата, който не позволява включване на 4-та при студено масло.

Коментар

Някой знае ли какъв е принципа на датчиците по раздатката, за да оправя това мигане на предния мост?

Коментар

това и мен ме интересува
                          куче или вълк?
                          в клетка ,или свободен?
                          въпрос на личен избор.
                          Вихрен Илиев
                          0888249888
                          blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
                          Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
                            Някой знае ли какъв е принципа на датчиците по раздатката, за да оправя това мигане на предния мост?
                            Датчикът не е на раздатката, а на предния мост. Обикновено самият той не е повреден. Махни маншона, изчисти добре и раздвижи плъзгача на муфата. Също така прегледай маркучите за вакуум и клапанчетата.

Коментар

Благодаря за инфото колега, проблема ми обаче май е кофти, мисля че е още от управлението на вакума.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X