Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За какво е това копче?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За какво е това копче?

Ако знаете колко се зверих на изключително странния монтаж на допълнителни светлини на една Тойота, внесена от Япония.... сега като прочетох темата и всичко си дойде на мястото. Човек се учи докато е жив...
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от navar Преглед на мнение
      абе ТНТМ-то по нашите машини е във всевъзможни видове,прояви и рационализации..
      на мен примерно,фаровете за мъгла са ми вързани към копчето отгоре-оригиналното ,а задната светлина към тва отдолу..
      Точно както и при мен,но след като една разходка падна ТНТМ-то и няма кво да свети, сега и бутонче не ми трябва

Коментар

При мен ,там се намира бутона за аварийните ...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0610.jpg
Прегледи:1
Размер:93.5 КБ
ID:5228643колата е от Германия .
        MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
        MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
          При мен ,там се намира бутона за аварийните ...[ATTACH=CONFIG]270489[/ATTACH]колата е от Германия .
          Колега ти си с ляв волан затова там са ти аварийните. Колегата който пусна темата е с десен затова погледни си огледално от другата страна какво имаш и ще налучкаш правилния отговор. То на теб и лоста за чистачките ти е отдясно ама на него му е отляво

Коментар

Колега hibit аз отде да знам с какъв волан е ,да го е написал някаде .........просто опитах да помогна ....ми давайте по точно инфо ...
            Успех с търсенето .
            MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
            MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Да, наистина, колата е с десен волан- забравих да го спомена, за което се извинявам.
              Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
              0878226696; 0876927507

Коментар

Всичко е в детайлите! В дясно от инструментите се вижда страничния въздуховод на парното, същият се намира в дясно от инструментите само при десните волани

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
                  Колега hibit аз отде да знам с какъв волан е ,да го е написал някаде .........просто опитах да помогна ....ми давайте по точно инфо ...
                  Успех с търсенето .
                  Колегата Scud_ti е отговорил вместо мен А и аз несъм го казал с лоши чувства, просто информирах за разликата м/у едното и другото

Коментар

Пичове ,не се засягайте толкова ,нали затова сме тук ,да си решаваме проблемите ... а нали знаете поговорката ''две глави мислят по добре от една ''...форума е за това всеки да си каже мнението ,и това кето знае за наще брички ,така проблема ще бъде решен по лесно .и аз се извинявам ако съм криворазбран .

Коментар

И аз ще се присъединя към мнението, че това е ключ за габарита за мъгла отзад. Както казаха вече, всички внесени( от частни лица) от Япония автомобили имат такива, допълнително монтирани, копчета. На моето фарът беше монтиран под бронята отзад, но не ми харесваше, и след малко ТНТМ се получи това:

габарит за мъгла на мястото на централната капачка на резервната гума.
                      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                      Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

това са халогени ако имаш за усилването на задните светлени е от другата страна поне на моито е така.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X