Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо 2.5ТДИ на Паджеро е слаб мотор ?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Защо 2.5ТДИ на Паджеро е слаб мотор ?!

И това е така - не е нищо изключително, но е съвсем прилично. Една седмица карах колата на Станко и ми хареса. С 37" гуми върви значително повече от моята 3.0 с 31"
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
      И това е така - не е нищо изключително, но е съвсем прилично. Една седмица карах колата на Станко и ми хареса. С 37" гуми върви значително повече от моята 3.0 с 31"
      Ахъм! Една 2-ка evo с 3.5 не би ми дошло зле. И за магистралата и за в гората. Друг е въпроса че май повече от 33-ки нямат особен смисъл, еле пък за късо.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз пък имам друг пъклен план. Имам един двигател 3.0 в повече и мисля да го кача на Трипера.
        3.0 си е много арен матор, но Пахероса празен е 2200кг. Триперът е 1600кг. и мисля, че ще е доволен, въпреки, че и сега до към 70км/ч е по-пъргав от Мастурбишито.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Тая машина 2,5 дизел е невероятна . Аз и се кефя . Става за из града и за всякакъв офроуд . С 31" гуми си харчи , няма как . Но е проходима . Тия джипки са на по 18 години все пак . Като се огледам из града не виждам толкова стари коли да са оцелели до сега и то в такова добро състояние да се запазят.

Коментар

Първоначално публикуван от val1 Преглед на мнение
            Тая машина 2,5 дизел е невероятна . Аз и се кефя . Става за из града и за всякакъв офроуд . С 31" гуми си харчи , няма как . Но е проходима . Тия джипки са на по 18 години все пак . Като се огледам из града не виждам толкова стари коли да са оцелели до сега и то в такова добро състояние да се запазят.
            С този двигател има и на по 25 години. Моят например е на 22

Коментар

абе слаб,слаб ама днес с двама човека,и 10 прасета по 100-110 кила,клекнал до безумие,от котел до пловдив си държеше 100 км, и за 510 км изгори малко под 60 кила нафта..което за метеорологичните условия,и товара са си съвсем поносими
              куче или вълк?
              в клетка ,или свободен?
              въпрос на личен избор.
              Вихрен Илиев
              0888249888
              blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
              Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

За кво ли измислиха предавателните кутии само да тежат на автомобилите ,виж скоростта това си е проблем на ,,каруцари и състезатели на пътя,,.
                Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                  След като въпросното МПС е сертифицирано да се движи по пътищата и магистралите, би следвало да може да поддържа безболезнено поне 120км/ч., без да хвърля антифриза. Щото примерно в Германия ще го свалят от аутобана на първата отбивка
                  Интересно как става това ако всичко по охладителната система е ок.

Коментар

че то 120 си ги поддържа безболезнено,някъде с около 3000 оборота..без дори да мръдне стрелката от нормалното си място..
                    куче или вълк?
                    в клетка ,или свободен?
                    въпрос на личен избор.
                    Вихрен Илиев
                    0888249888

Коментар

Първоначално публикуван от navar Преглед на мнение
                      че то 120 си ги поддържа безболезнено,някъде с около 3000 оборота..без дори да мръдне стрелката от нормалното си място..
                      От край до край, по Хемус?
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        От край до край, по Хемус?
                        Че кво ше му е. Да не вземе да му падне мотора. Верно не е мн гот. да се ръчка системно с излишни ,критични обороти , но 3000 об.мин. 120км.ч. не го събарят ако всичко по мазне и охлаждане е ок.

Коментар

Първоначално публикуван от traper2504 Преглед на мнение
                          Че кво ше му е. Да не вземе да му падне мотора. Верно не е мн гот. да се ръчка системно с излишни ,критични обороти , но 3000 об.мин. 120км.ч. не го събарят ако всичко по мазне и охлаждане е ок.
                          Няма да му падне нищо, разбора се. Просто има няколко изкачвания, на които се съмнявам да устиска да поддържа 120.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Няма да му падне нищо, разбора се. Просто има няколко изкачвания, на които се съмнявам да устиска да поддържа 120.
                            С гуми за тротинетка (235/70/15), с които се кара масово, ще си ги поддържа и по баирите. Аз там съм с 90 и то ако се позасиля на предното нанадолнище.
                            Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

ами аз съм с 265/70 15...и идеята е че става за каране и по магистрала,е не е като 3.5 но си е съвсем приличен мотор
                              куче или вълк?
                              в клетка ,или свободен?
                              въпрос на личен избор.
                              Вихрен Илиев
                              0888249888

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
                                Нито да изпревариш, нито да изкачваш, че повече от 50км/ч със зор ги вдига до хижа Здравец Пловдивско.

.
                                Колега мога да ти покажа как 2.5 ТДИ къса база развърта без проблем над 100 км. по нанагорнището стига да го вкараш в пътя.
                                Точно по тоя път леките коли ги минавам на слалом нагоре....нещо не е наред при теб !
                                Силата на 2.5 е до 100 км скорост именно по баирите ,но и дифовете са ми бавни..незнам как е при паджерото но на втора превъртам задните гуми !

п.п На 140 км . оборотомера при мен е в началото на червеното !
                                Последно редактирано от Roninn; 24-12-10, 01:00.
                                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                                https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X