Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С какво масло карате 3000 v6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: С Какво Масло Карате 3000 v6

Аз на 3L V6 съм със YACCO , френско масло полусинтетика 15/40 и е ОК

Коментар

Аз в скоростите АТ ,сум с YACCO ,и също съм доволен засега ,а за двигатея съм взел Mitsubishi Diamond protection.
      MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
      MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Здравейте колеги, да не отварям друга тема реших да пиша в темата на колегата, надявам се да не се сърди. Ако преценят модераторите да изтрият поста. При покупката на Паджеро 3.0 автоматик, как да разбера дали автоматът е наред?

Коментар

Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнение
          Здравейте колеги, да не отварям друга тема реших да пиша в темата на колегата, надявам се да не се сърди. Ако преценят модераторите да изтрият поста. При покупката на Паджеро 3.0 автоматик, как да разбера дали автоматът е наред?
          Имал ли си друг автоматик преди това? Ако си имал или имаш, значи би трябвало да знаеш.
          Ако това ти е първата кола с автоматични скорости, на която ще се качиш, то най-добре вземи с теб някой, който е карал и има понятие от автоматици!
          Ако нямаш такъв човек, от клавиатурата могат да се дадат само най-общи съвети, които надали ще изчерпят всяка възможна практическа ситуация. Но все пак е по-добре от нищо, затова ето няколко неща, за които се сещам:
          Може би най-важно е общото впечатление от автомобила при каране. Скоростите трябва да се превключват с лекота.
          Не трябва да има задържане на високи обороти и тогава да има превключване.
          Превключването не трябва да е с удар, а да става плавно, почти без да се усеща.
          При рязко и пълно натискане на педала на газта в повечето случаи трябва да има понижаване с една предавка и сигурно и усезаемо ускорение, и последващо повишаване с една скорост.
          Когато автомобила е на място и се включи на скорост, той трябва леко да тръгне напред. Включването (респ. тръгването напред) трябва да става моментално, без никакво забавяне.
          При лек наклон напред и включен на скорост автомобил, той не трябва да тръгва назад а да стои на място.
          И т.н., и т.н. ...
          И не на последно място виж маслото на скоростната кутия и нивото му. Маслото трябва да е бистро с червеникав цвят без мехурчета въздух в него.
          Това се сещам засега. Успех!

Коментар

Нямал съм кола с автоматични скорости досега и съм в пълно неведение.

Коментар

По добре вземи някой който е карал ,иначе после е много трудно за ремонта (скъпо)...
              MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
              MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Вчера си купих Politron 15W40 полусинтетика. Уж е "хамериканско" ама де да видим...
                Днес ще го сменя.
                Калин 0886 117877, Mercedes ML 270 cdi,Mercedes E250 CDI

Коментар

Първоначално публикуван от kabak Преглед на мнение
                  Вчера си купих Politron 15W40 полусинтетика. Уж е "хамериканско" ама де да видим...
                  Днес ще го сменя.
                  15W40 полусинтетика има ли.
                  Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

За този двигател дават 15W40 полусинтетика. А това е точно такова. Пише, че става за бензинови мотори на Митсубиши.
                    Цена - 98 лв - 5 л. Безплатна доставка с куриер в страната.
                    Маслото е сменено - двигателя работи тихо без почуквания. Ще го видим утре на по-студено ( и той студен) как ще е.
                    Калин 0886 117877, Mercedes ML 270 cdi,Mercedes E250 CDI

Коментар

Така,така за Mitsubishi Diamond protection.Можете ли да ми кажете къде има такива сервизи из София.Май-Май се спирам на него.Доста надвиших киометрите а това не е добре.Ааа да също така искам да си взема и оригинален маслен филтер.Благодаря!
                      Другото което е в сайта на Mitsubishi не пише да има 15w40 ... http://www.mitsubishibg.com/forum/in...attach_id=8427
                      Последно редактирано от MoT; 20-03-11, 12:24.
                      三菱帕杰羅
                      Цитат:"Нямам Хоби Без Двигател" еми и аз така ...

Коментар

Ето я и моята покупака , заложих на 100% Японското ... Eneos / Nippon 10w40 Synthetic No.1 in JAPAN

三菱帕杰羅

Коментар

Първоначално публикуван от MoT Преглед на мнение
                          Ето я и моята покупака , заложих на 100% Японското ... Eneos / Nippon 10w40 Synthetic No.1 in JAPAN

Колега, а би ли казал каква мму е цената!

Коментар

Стъпи ми точно на 80лв. 5-те литра ... Поздрави!
                            三菱帕杰羅

Коментар

Първоначално публикуван от MoT Преглед на мнение
                              Стъпи ми точно на 80лв. 5-те литра ... Поздрави!
                              Мерси!
                              Цената е добра.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X