Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми 33/12.5/15

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гуми 35 12.5 15 на Паджеро без лифт

Първоначално публикуван от hibit Преглед на мнение
    Е някой сме с автоматици и съединителя не ни е консуматив
    Мойте съболезнования тогава. ( за джоба ви )

31"-ци АТ-та имаше в Диана Люлин ( София ) преди 2 месеца.
    no signature no problems

Коментар

От: Гуми 35 12.5 15 на Паджеро без лифт

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
      Мойте съболезнования тогава. ( за джоба ви )

31"-ци АТ-та имаше в Диана Люлин ( София ) преди 2 месеца.
      Аз лично съм с 31-ци и карам 2.5 автомат, имам приател с 33-ки на максис мудзила който също е с 2.5 автомат. Гумите са доста агресивни, ходи и по гори и къде ли не и не е имал проблеми със скоростите .... не споря - просто споделям

Коментар

От: гуми 33/12.5/15

Не съм виждал Паджеро, на което 33" да влизат без рязане или боди лифт. При завой на пресечен терен ще опират отпред. Също така голямата гума товари почти всички силови агрегати на колата, а 2.5 е "по-нежен" вариант на 2.8. 33" би трябвало да се слага, ако наистина е необходима, и след намеса на флекса - задната част на арката на калинка и бронята отпред. Това е дискутирано многократно. Да се побира една гума означава при всички комбинации от фактори гумата да не стърже никъде и това НЕ СЕ влияе от лифта на окачването отпред - хода на окачването си остава същия независимо от натягането на торсионите.

Коментар

От: Гуми 33/12.5/15

Аз да си кажа, карам Тойота 4Рънър 1990 2ра генерация наскоро купих 33/12.5/15 джантите са j-7 няма никакъв проблем с джантите, отзад имам около 8-10 см лифт, отпред съм сток, при пълен завой подхваща калобрана в задната страна до предната броня има около 1 пръст разстояние, може да се кара но градско ! 33-ките са си големи гуми и изискват лифт на почти всичко или рязане... не много но се налага.... но кефа е максимален !

Коментар

От: Гуми 33/12.5/15

Да кажа и аз нещо по темата,значи от моя опит установих,че паджерото ако е 2.8 дълга база без никакъв лифт,33x12.5x15 монтирани на 6 инчова джанта менгелс без голямо отрицателно ет стават идеално като се махат само калобраните без да се реже нищо,така карах години наред,разхода на моето каране на 2.8 с автомат стигна 25/100.Съвсем отделен въпроса,как изглежда тази гума на тази джанта-като гъба изтумбена.......
            Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
            Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
            Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
            Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X