Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диференциал Паджеро II

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Диференциал Паджеро II

Здравейте, Колеги, има нужда от малко помощ. Отскоро съм собственик на Паджеро 2 и искам да науча малко повече за него, по-специално за диференциала му. Номер и предавателно число, евентуално дали е LSD.

Предварително благодаря!

От: Диференциал Паджеро II

Без VIN, мисля, че трудно ще стане !
    HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
    Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Да вярно, забравил съм да го копирам!

Ето го и него - JMB0NV240MJ301747

Коментар

Добре дошъл
        Дифът ти е с LSD, число 4.625
        http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/...HCDHQJPkyzMZHE

Коментар

Добре заварили!

Благодаря за помощта!

Надявам се и аз да съм полезен с нещо, когато мога!

Коментар

Надявам се да нямате нищо против страничния въпрос:

Знаете ли какви са диаметрите на короните на преден и заден диф на паджеро 2.8 и 3.5, ако има някаква разлика помежду им? Нещо не мога да се справя сам с намирането на информация.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колеги, има още нещо, което не ми е ясно в тази кола. Зад лоста на супер селект-а има едно малко лостче "on-off", което зацепва, чрез жило нещо в скоростите, което пък прилича на ходромотор или нещо подобно. Някой може ли да ми каже това за какво служи или е служило?

Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от Pajero II Преглед на мнение
                Колеги, има още нещо, което не ми е ясно в тази кола. Зад лоста на супер селект-а има едно малко лостче "on-off", което зацепва, чрез жило нещо в скоростите, което пък прилича на ходромотор или нещо подобно. Някой може ли да ми каже това за какво служи или е служило?

Благодаря!
                Да не е извод за механична лебедка? Ако да - късметлия си, не те е срам!
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Може и това да е, но нямам лебедка. А и нещо не мога да си представя какъв ще е приводът ѝ механичен или хидравличен. Ако някой може да обясни малко повече или да пусне снимки на нещо подобно, за да разбера за какво става въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Да не е извод за механична лебедка? Ако да - късметлия си, не те е срам!
                    Според линка на Паджеровод е точно така.
                    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Супер! Лошото е, че нямам лебедка. Интересно ми е по принцип как се задвижва механично или хидравлично. Ако някой има информация или снимки на подобни неща, моля да пусне нещо!

Коментар

Всичко е в линка, който съм ти дал.
                        http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/...8KcLKRK9jBCI4=
                        Това е изводът за механична лебедка, който имаш (има много различни имена, всеки му вика различно)
                        А така трябва да изглежда самата лебедка
                        http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/...BwrCAIAFi8DQ==
                        но при теб не е монтирана фабрично.

Коментар

Благодаря още веднъж!
                          Нещо не се оправих с линка, много засичаше нета, но сега го разгледах вече по-подробно.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Надявам се да нямате нищо против страничния въпрос:

Знаете ли какви са диаметрите на короните на преден и заден диф на паджеро 2.8 и 3.5, ако има някаква разлика помежду им? Нещо не мога да се справя сам с намирането на информация.
                            И аз не стигам до диаметри. Слагат се дифове с отношение 4.875 и 4.636, но диаметри няма. Трябва да измери някой, който си цапа в момента ръцете с тях

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                              И аз не стигам до диаметри. Слагат се дифове с отношение 4.875 и 4.636, но диаметри няма. Трябва да измери някой, който си цапа в момента ръцете с тях
                              Намерих ги в списъка с блокажите за Паджеро на TJM. Отзад 9 инчов, отпред 8 или 7.25. Общо взето аналогично на тераното. Дебелините на полуоските също са близки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X