Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ниворегулиране Паджеро2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ниворегулиране Пажеро2

Защо само на задния мост ,казаха ли защо нестава и на предниа ?
    MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
    MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

От: Ниворегулиране Паджеро2

Ограничиха се само с " За вашият модел имаме само за заден мост " ( Става въпрос за П2 автоматик 3000 v6). Колега ако те интересува за друг модел тел.им е 032/277999. За съжаление за мен нямат и блокаж на преден диф.

Коментар

Здравей ,да и аз съм със същия модел паджеро ,само не разбрах , имали разлика в предния блокаж при бензин и дизел ,късо или дълго ???
        MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
        MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Здравей колега, до колкото знам поне външно диференцялите на 3.5 бензин и на 2.8 дизел са по голями от 3.0 бензин и 2.5 дизел. Сигурно имат и други разлики но за тях лично аз не знам,тук има много знаещи и можещи колеги, те биха могли да кажат. Колкото за блокажа на предния първия път когато питах, още като казах че е 3.0 бензин ми казаха че нямат/това беше преди около година/. Преди 3 месеца като питах пак ми казаха че имат за 3.0 бензин,но трябва да има 28 шлици на предна полуоска, а не 25, и да не е автоматик. Така и не съм вадил полуоска да броя тъй като е автомат, а ми казаха че по вина не могло да се каже броя на шлиците. Колкото до цените предполагам,че те интересува ,блокажа е 2000лв./не помня марката май беше АРБ/ + компресора около 300-400лв. без монтаж.бях се подготвил ама ядец не става. Не съм питал за дълго как стои въпроса за дълго П2.но за късо каквото е моето разбрах,че един въпрос ако е поставен както трябва може да стой така с години))

Коментар

Еххххх,засажаление аз съм с автоматични скорости ....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X